witam wieczorową porą, wreszcie dossałam się do laptopa okupowanego przez mojego;-) a tak poważnie to stwierdził że pewnie chce posiedzieć z
Moimi Babkami i sam mi nawet wrzucił stronkę i powiedział że już na mnie czekacie
Gosia śliczne i sporawe stadko, a jak one zachowuja się względem siebie? tzn mieszkają sobie wszystkie razem w klatce, towarzysko czy trzeba je jakoś rozdzielać?
AniaCh83 my jakoś specjalnie nie obchodzimy Walentynek, owszem jakis drobiazg czy miły wieczór w domku ale żadnych wielkich przygotowań czy wyjść. Denerwuje mnie jak nagle większość przypomina sobie w tym dniu o wielkim uczuciu a na codzień mają to gdzieś. Mój jest tego samego zdania i znacznie częściej robi niespodzianki w tym stylu bez okazji, tak w zwykły dzień.
Anik79, Paulka82 robaczki uważajcie na siebie i dużo odpoczywajcie, szybkiego powrotu do zdrowia życzę
super za wieści od
Gnieshy, kochana trzymamy kciuki nadal za pomyslne wyniki Stasiulka
Sealet przeważnie coś wypada dodatkowego w trakcie każdego remontu, życze szybkiego zakończenia prac i pochwal się fotkami jak juz wszystko będzie pięknie urządzone
neti79, Lencja gratki za wizyty i córcie:-), Lencja a w którym tygodniu miałaś wczesniej określoną płeć, ja już przyzwyczaiłam się do myśli o synku i ciężko by mi było gdyby nagle okazał się dziewczynką;-)
Ania. to dopiero pokaźne stadko posiadacie, ale rasa chyba mało popularna w Polsce z racji wielkości i przeznaczenia sportowego, chyba bardziej dla miłośników rasy niż zwyczajnego człowieczka, jestem pod wrażeniem
iiwka udanego wyjazdu
koriander ty także kuruj się kochana, do łóżeczka i precz z wszelkimi choróbskami
karo85 super taki prezencik, przyjemnego wypadu, odpocznij i zrelaksuj się
kajdusia dla syneczka udanych szaleństw na poważnej imprezie;-) pochwal się fotkami
ufff udało się w dużym skrócie
a u nas nic nowego, dzień jak codzień, na wieczór odłozyłam sobie część prasowanka bo niestety wcześniej mnie to przerosło ale teraz to już jakoś mi się odechciało, wolę iść do łóżeczka i poprzytulać się do mężusia;-)