reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam dziewczynki:)
Nie mogłam spać w nocy, denerwuje się dzisiejszą wizytą w por. genetycznej.Jadę na 12.Do tej pory było dobrze i mam nadzieję ,że z moim maleństwem nadal jest wszystko ok.Ciesze się ,że wiecie co czuję.
Zaczęłam jeść śniadanie ale jakoś mam mdłości.Musze jeść powoli:-D

Buziaki dla wszystkich i miłego dnia:)
Po południu się odezwę.

Super,że wszystko Ok !:-)

Ja nadal po sniadaniu miewam mdłości...też muszę jeść powoli...czy się denerwuję czy nie-bez różnicy ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a jak pozostałe wizyty?za wszystkie trzymam kciuki,abyście były tak szczęśliwe jak ja teraz. napiszcie co słychać.

czarna wiedźma-jestem strasznie ciekawa co powiedział Ci lekarz.

dorotka- czy może byłaś na fitnesie w pon? jeśli tak to czy może idziesz w czwartek?

gniesha- ciesze się że już po, teraz trzymam kciuki

Ale tu dzisiaj spokojnie... normalnie jak nie u nas:eek:

Dorotka28de - czasem jak mnie boli żołądek ratuję się domowymi sposobami na zgagę - mleko, migdały. Czasem pomaga, czasem nie...
karis78 - jak dzisiaj brzuszek? jesteś w lepszej formie?
Anik79 - kuruj się z tego przeziębienia

neti79, Lencja, Czarna wiedzma - czekam na relacje z wizyt:-)

Dzisiaj skończyli nam montować zabudowę do kuchni - z dnia na dzień pustostan coraz bardziej przypomina nasz przyszły domek :tak: Bardzo się z tego cieszę! Tylko niestety wiercąc mocowanie stolika przebili ścianę do salonu - powstały dwa wielkie odpryski (10-15cm średnicy:eek:)...a było już tak ładnie pomalowane:baffled:. Będą musieli dziury naprawić - na szczęście porządna ekipa i nie robili z tego problemu.
no mój brzuszek ok, ale to bóle głowy mnie wykańczają:no: ech te remonty życzę ci wytrwałości:-)
Dotka28de ja to nawet gumami i córkami miętowymi się ratuje i czasem jest efekt
dziewczyny trzymam dalej kciuki za wizyty!!!A pozotałym chorowitkom zdrówka życzę:-)

No to ja już wiem..
Kochane... Filipek już nie jest Filipkiem to DZIEWCZYNKA! :)
I to wcale nie mała bo ma już 521g!
Wg usg jest to 22 tydzień i 3 dzień więc o 3 dalej niż wg planowanego terminu.
Ogólnie wszystko ok tylko Mała tak się ułożyła, że nie do końca można było serducho zbadać.. Wszystko wygląda, że ok ale na echo serca umówimy się za ok 3 tygodnie.

lencja- fajnie ze udalo ci się tak załatwić szkołą rodzenia (i super że jest za darmo- pieniążki możemy wykorzystać np na ciuszki dla naszych synków :-) )
U mnie będą jak widać ubranka dla córeczki :)

Ostatnia edycja:
Dostałam sms-a od gnieshi o 14:51 i od razu Wam przekazuje:

Hej Paulka. Tu gniesha. Jesteśmy już po zabiegu.Było ciężko, ale wytrzymaliśmy. Mam nadzieję,że jutro pójdziemy do domu...i że wynik będzie dobry. Ściskam wszystkie czerwcówki i dziękuje za wsparcie.

odpisałam jej,ze od rana wszystkie o niej myślimy i trzymamy kciuki i że cieszę się,ze wszystko się udało:-):-)
Dobrze jej odpisałaś:tak::tak::tak:

Dziewczyny co robicie dla swoich mezusiow czy facetow w Walentynki??ja cos bym chciala zorbic fajnego,ale jakos nie mam pomyslu?? Mozna zaszalec,to akurat wypada w niedziele :)
My będziemy w tym czasie na rocznicy 50-lecia ślubu moich dziadków.:-D:-D

Odliczam czas do 13, ciekawe czy uda się nam dowiedzieć czy Filip jest cały czas Filipem, bardzo chciałabym już wiedzieć na pewno kogo noszę w brzuszku.
Ja tak myślę o jutrzejszej wizycie a mam ją dopiero o 15:40:tak: Chyba oszaleję:tak::eek::rofl2:
Takiej dziewczyny jak ty to chyba jesczcze nie poznałam:-D Twoje wypowiedzi są zaskakujące...:-D Czasami az się boje co odpiszesz:-D A że tak zapytam z mężem albo tym drugim coś jaśniej?czy dalej jedna wielka niewiadoma??No w sumie Ty w kwestii kolegi masz gorzej,przyznaje...Bo ja nie mam męża...Ale gdybym go miała to ja jestem taką osobą że bym poświeciła mu się jak tylko umiała...Ale fajnie że każdy człowiek jest inny:rofl2: Pisz do Nas częściej:-) (bo wchodząc na bb myśle se ciekawe co tak cobra wywinęła znowu:-D:-))
:-D:-D:-D
dziewczynki a widziałyście wątek listopad 2010:szok:
chyba troszkę wcześnie:eek:
No chyba za wcześnie troszki,ale nie ma to jak zacząć nowy wątek:-D:-D:-D
Witajcie dziewczynki
od wczoraj znów mam problemy z oddychaniem :-:)-( a dodatkowo na wieczór spadło mi ciśnienie tak bardzo,że aż zemdlałam, na szczęście tylko na chwilę, ale mój mąż tak się wystraszył,że całą noc nie spał i mnie pilnował, teraz pojechał do pracy, ale już dzwonił,że niedługo przyjedzie, bo i tak się nie może skupić na pracy.
Ja też mam czasami z tym problemy:-:)-(
Kurczę a to dopiero połowa:tak:
Aktualnie mam 4 szynszyle i psa:tak:5 szynszyla jest juz zamówiona, tylko musi dorosnąć:tak::-) mieliśmy już więcej tych ziwerzątek, ale z różnych powodów musieliśmy się z nimi rozstać.
Gosia a jak trzeba się zajmować szynszylami???Co jedzą itd.Bo jakoś zawsze się zastanawiałam nad tym jak się nimi zajmuje.:tak:
Witam
zasilam grono czerwcowych DZIEWCZYNEK :)
Super-gratulacje!!!:tak::tak::tak::-):-)

Ale ja już bym chciała wiedzieć czy chłopczyk czy dziewczynka.Mam nadzięję ze będzie chciało się pokazać bo chyba zwątpię:-D:-D:-D:-D
I jak wcześniej byłąm nastawiona na chłopca to teraz kompletnie mi to obojęnte jest tylko chciałabym już wiedzieć:tak::tak::tak:
nie chcę już mówić ze wolałabym chłopca bo jak to dziewczynka to mimo to ze jest malutka to może być "pokrzywdzona":-( no i na odwrót.
ehhhh
Jutro mnie nie będzie i zajrzę dopiero w środę(chyba 17 lutego) bo jedziemy pod Częstochowę na rocznicę ślubu dziadków więc chyba mogę stwierdzić śmiało ze duuuużżżoooo napiszecie i aż się boję myśleć jak to wszytsko nadrobić...

Lencja gratuluję dorodnej córci:)

dorotka- tak byłam w pon. i w czwartek idę. Czyli to byłaś Ty. Ja to ta laska obok, byłam w różowej koszulce:-)
Tak to jest,zanim zajarzyłam że to może Ty to doszłam do domu i pomyślałam że Cię zapytam. Ale cieszę się że się poznamy:-)

Witajcie dziewczynki:-)
Ostatnio byłam tu w piątek,niestety.Teraz nadrabiam zaległości.W sobotę nie zaglądnęłam,bo od rana byliśmy u mamy i składaliśmy jej szafę w przedpokoju,którą mieliśmy w poprzednim mieszkaniu,a teraz nam już nie pasuje.Wróciliśmy wieczorkiem i byłam już padnięta.Myślałam,że zajrzę w niedziele ale na myśleniu się skończyło,bo od rana miałam migrenowy ból głowy i tak jeszcze wczoraj i dziś do południa:-:)-:)-(.Na szczęście już prawie dobrze.Normalnie wzięłabym tabletkę.Niestety w pierwszej ciąży też tak miałam,byłam u neurologa i powiedział,ze jak po ciąży będę dalej mieć takie bóle,to będzie mnie leczył,teraz nic zrobić nie może.Po 2 miesiącach samo przeszło.Po ciąży jeszcze czasami miałam ale nie dwu czy trzy dniowe jak teraz.

Nadrabiając zaległości
młodym mężatkom życzę nieustającej miłości gorącej jak słońce, szlachetnej jak złoto, czystej jak łza, słodkiej jak miód oraz spełnienia marzeń i wspólnych planów.

mamusiom po usg gratuluję pociech

nowe czerwcóweczki witam

gniesha trzymam kciuki za dobre wyniki

reklama
Do góry