reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam z rana (a raczej prawie południa). Wstałam wczesnie ale jakoś kiepsko się dziś czuję więc dopiero teraz usiadłam do komputera.

gniesha- bardzo się cieszę że wczoraj tak przebiegły badania, trzymam kciuki za dzisiejsze i myslami jestem z Tobą i ze Stasiem.

lencja- fajnie ze udalo ci się tak załatwić szkołą rodzenia (i super że jest za darmo- pieniążki możemy wykorzystać np na ciuszki dla naszych synków :-) )

neti79, czarna wiedzma, lencja- powodzonaka na dzisiejszych wizytach

Ja mam USG powłówkowe w ten piątek i zapisałam się też 20 lutego na 3D. Jeszcze kilka dni ale zaczynam mieć stresa a jednocześnie ciszę sie że znowu obejrzymy naszego szkraba:-)

reklama
Witajcie dziewczynki
od wczoraj znów mam problemy z oddychaniem :-:)-( a dodatkowo na wieczór spadło mi ciśnienie tak bardzo,że aż zemdlałam, na szczęście tylko na chwilę, ale mój mąż tak się wystraszył,że całą noc nie spał i mnie pilnował, teraz pojechał do pracy, ale już dzwonił,że niedługo przyjedzie, bo i tak się nie może skupić na pracy.
Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, bo cały czas czuje ruchy, ale i tak w razie kolejnych problemów mam się zgłosić do szpitala, polecenie mojego lekarza:-:)-(
wybaczcie,że nikomu nie odpiszę,ale po prostu nie mam siły, leże w łóżku i nie mam zamiaru dziś z niego wstawać

gniesha-cały czas myślę o WAS, trzymam kciuki

Życzę Wam miłego dnia i powodzenia na wizytach:-)

Ja w niedzielę tak się czulam... Życzę zdrówka.

Dzień dobry!
Dziumdzia - gratuluję córci i życzę, by w środę były tylko dobre wieści:-)
Kreatorka - ja też lubię Browna i Grishama, chociaż w ciązy wzięłąm sie za lekką, łatwą i przyjemną lekturę - a w niedziele pożyczyłam od koleżanki "Zmierzch"
Athena, Czarna Wiedźmo - super macie psiaki - my z moim M marzymy o długowłosym owczarku albo o szwajcarskim - tylko to juz po rozbudowie domku zakupimy - nie będzie się na czas rozbudowy meczył z nami w bloku u rodziców:eek:
Czarna Wiedźmo - mam nadzieję, że lekarz weźmie pod uwage Twoje zastrzeżenia co do tego antybiotyku - zdrówka życzę:tak:
Paulka - bardzo poważnie to wygląda - moze jednak pomęcz lekarza, by sprawdził, co to było - i życzę, by się nie powtórzyło:sorry:
Neti - powodzenia na wizycie - trzymam kciuki. Twoje rady są naprawdę bezcenne - dobrze mieć lekarza na BB;-)
Dorotka28de - a co sie dzieje? pisałas, ze źle się czujesz - coś Cię boli???

Obiecalismy znajomym, że pożyczymy Im interentu na jeden dzień, by sprawdzili, czy u Nich będzie zasięg - także dziś po południu i jutro Was nie poczytam - proszę o umiarkowaną produkcję;-)

Miłego dnia:-)

A ja nie czytałam "Zmierzchu", więc się nie wypowiem. Jestem fanką książek Robina Cook'a i nadrabiam zaległą lekturę. Obecnie czytam "Zaginiony symbol" Dona Browna. Początek zapowiada się ciekawie.
Życzę wszystkim udanego odpoczynku przy lekturze:-D
Don Brown wciąga okropnie ale jak piszecie że Zmierzch taki dobry to się wezmę zaczytanie. Do ulubionych dodadam Kinga i Mastertona taki dreszczyk emocji.Już nie mogę się doczekać wyjazdu do Polski żeby znów zdobyć parę książek po polsku:-)
Wszystkim wizytowiczkom- trzymam za was kciukole:tak:
Chyba też zginęłam w tłumie...

Dzień dobry!
Dorotka28de - a co sie dzieje? pisałas, ze źle się czujesz - coś Cię boli???

Obiecalismy znajomym, że pożyczymy Im interentu na jeden dzień, by sprawdzili, czy u Nich będzie zasięg - także dziś po południu i jutro Was nie poczytam - proszę o umiarkowaną produkcję;-)

Miłego dnia:-)

Tak mnie boli od pępka w górę brzuszek. W sumie wydaje mi się że to żołądek bo niestety często miałam z min problemy (nie mam naszczęscie wrzodów ale jakieś tam bakterie były). Niestety leków nie mogę wziąć więc teraz muszę sie ratowac innymi sposobami. Położyłam sobie ciepłe okłady i trochę pomaga.

Witajcie dziewczynki
od wczoraj znów mam problemy z oddychaniem :-:)-( a dodatkowo na wieczór spadło mi ciśnienie tak bardzo,że aż zemdlałam, na szczęście tylko na chwilę, ale mój mąż tak się wystraszył,że całą noc nie spał i mnie pilnował, teraz pojechał do pracy, ale już dzwonił,że niedługo przyjedzie, bo i tak się nie może skupić na pracy.
Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, bo cały czas czuje ruchy, ale i tak w razie kolejnych problemów mam się zgłosić do szpitala, polecenie mojego lekarza:-:)-(
wybaczcie,że nikomu nie odpiszę,ale po prostu nie mam siły, leże w łóżku i nie mam zamiaru dziś z niego wstawać
Może idź do innego lekarza bo to nie jest normalne, może będziesz musiała zrobić jakieś badania dodatkowe, przede wszytkim uważaj na siebie pozdrawiam ciepło:-)

Ja tez zasiadlam do kompa ze sniadankiem,ktore juz wciagnelam. normalnie juz kilka dni z rzedu,od wieczora samego marze o sniadaniu,a jem ostatnio kanapki z bialym serem i z miodem. W ogole mnie wzielo na slodkosci ostatnio:tak:
alez mialam sen!!Porod!Jechalam do polski i gdzies z trasy trafilam do szpitala,meza jakos przy mnie nie bylo,za to byla kolezanka. Bylam w szpitalu,akurat tlusty czwartek,ktory ma byc pojutrze.... Nagle bole mi przeszly,ale polozna stwierdzila,ze na pewno urodze,a mi sie tak spac chcialo,pozniej wpadlam w panike,ze przeciez on jeszcze nie przezyje,bo to za wczesnie duzo,ale mnie jakos dziwnie ludzie uspokajali...Jeju,mam nadzieje,ze sen ni ebedzie proroczy:-(
paulka82 - uwazaj na siebie!
Ja tez mam czasem problemy z sercem. nie badalam sie nigdy,ale odkad jestem w ciazy to zdarza mi sie,ze wali jak mlot i to wcale niekoniecznie kiedy jestem zmeczona,tylko tak poprostu, np budze sie z takim walacym sercem, musze wtedy usiasc,wody sie napic itp.Mam nadzieje,ze to tylko wina tego,ze o tyle wiecej krwi ma do przepompowania.
gniesha- baaardzooo 3mam kcuki, jakos mamprzeczucie,ze wszystko bedzie dobrze,NAPRAWDE!!
neti79 - nie boj sie,bedzie dobrze, przed wizytya zawsze jest odrobina niepewnoscii stresu.
Lencja - powodzenia zycze!:tak:

Sliczne macie zwierzaki dziewczyny!kocham wszystkie oprocz tych myszo czy szczuropodobnych.bleee

reklama
Do góry