reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam dziewczynki:)
Nie mogłam spać w nocy, denerwuje się dzisiejszą wizytą w por. genetycznej.Jadę na 12.Do tej pory było dobrze i mam nadzieję ,że z moim maleństwem nadal jest wszystko ok.Ciesze się ,że wiecie co czuję.
Zaczęłam jeść śniadanie ale jakoś mam mdłości.Musze jeść powoli:-D

Buziaki dla wszystkich i miłego dnia:)
Po południu się odezwę.
będzie dobrze, do 12 juz niedaleko trzymamy kciuki:tak:

reklama
Witam dziewczynki:)
Nie mogłam spać w nocy, denerwuje się dzisiejszą wizytą w por. genetycznej.Jadę na 12.Do tej pory było dobrze i mam nadzieję ,że z moim maleństwem nadal jest wszystko ok.Ciesze się ,że wiecie co czuję.
Zaczęłam jeść śniadanie ale jakoś mam mdłości.Musze jeść powoli:-D
Buziaki dla wszystkich i miłego dnia:)
Po południu się odezwę.

Neti, trzymam kciuki już teraz, choć pewna jestem że nie ma potrzeby,bo wszystko jest w jak najlepszym porządku! Koniecznie się odezwij po wizycie w tej poradni!!!

Ja też dzisiaj się ponownie wizytuję w okolicach 16tej. Jesli ten lekarz okaże się rozsądniejszy od mojego dotychczasowego to przy nim zamierzam zostać. Licze na to że to będzie trafny wybór bo w końcu jest on ordynatorem oddziału położniczego szpitala w którym chcę rodzić. Niby ordynatorzy bywają tez rutyniarzami, ale trzymam kciuki że on będzie stanowił chlubny wyjątek od tej reguły, bo mam już serdecznie dośc mojego konowła, tym bardziej po tym co mi wczoraj Neti napisałaś (za co raz jeszcze ogromniaste dzięki!!!). Więc dziewuszki jesli to nie problem to raz jeszcze dzisiaj o kciuki poproszę :-)

Witam porannie :-)

Piękne zwierzaki macie wszystkie :-D i jaka różnorodność:laugh2:. jestem naprawdę pod wrażeniem, ze się różne gatunki nie zwalczają wzajemnie:eek: Jak opanuje technikę wgrywania zdjęć to przedstawię swoją psinę

Czarna wiedzma - Gratuluje córeczki!!! BABY górą :rofl2: Co do bakterii to neti79 dobrze mówi - jestem dokładnie tego samego zdania. Jesz dużo żurawiny? Dużo pijesz? to tez pomaga w infekcji dróg moczowych. TAJGA - piękne imię dla psiny, wręcz idealne dla husky czy malamuta:-) Powodzenia na dzisiejszej wizycie u ordynatora!!!

dziumdzia84 - widzę, ze nasz forumowy babiniec rośnie - gratulacje:-D Podglądania nigdy za wiele:sorry:

paulka82 - mam nadzieję, że taki incydent juz się nie powtórzy, ale tak czy siak to poważnie wygląda. Dbaj o siebie, pij dużo, sól potrawy i nie wstawaj gwałtownie. Jak zaczyna Ci się robić słabo - to leżakowanie z nogami powyżej głowy, przynajmniej przez kilka minut!

gniesha-trzymam za Was kciuki z całej siły!!!! Odezwij się, jak będziesz mogła po zabiegu.
neti79 - trzymam kciuki za wyniki z poradni genetycznej!

Cześć dziewczyny,
Paulka to rzeczywiście nie za ciekawie z tym omdleniem. Może masz za mało cukru we krwi i dlatego, albo to ma coś wspólnego z ciśnieniem. Przede wszystkim teraz uważaj na siebie.
gniesha pamiętam o Tobie i o Stasiu i trzymam kciuki żeby zabieg się udał. Daj znać jak już będziesz w stanie.
Za wszystkie, które się dzisiaj wizytują trzymam kciukasy.:-)Widzę że neti ma dzisiaj wizytę, nikt więcej się nie odzywa.
edit: Oczywiście czarna wiedźma też o Tobie pamiętam:):) T.ylko nie wiem czy będziesz dzisiaj podglądać, czy tylko się wizytować.

Ja mam wizytę w poniedziałek i już tak strasznie nie mogę się doczekać. Mam nadzieję że mój lekarz powie mi czy tam jest dziurka czy ptaszek. Mam też ogromną nadzieję że wszystko z małą jest w porządku, chociaż ostatnio ją coraz bardziej czuję jak się rusza więc sądzę że chyba wszystko powinno być w porządku;) Ale najbardziej boję się tych różnych wad genetycznych, które niektórym z was wychodzą dopiero teraz:(

Ostatnia edycja:
Paulka-kurcze uwazaj na siebie ,mam nadzieje ze to jednorazowe!
neti 3 mam kciuki,musi być dobrze.Powodzenia.
Agi-wspólczuję z tym zimnem,dobrze ze dostarczyli olejaki,fajnie ze masz też gorącego męża.Mój A to straszny zmarzlak więc nie było by sie do kogo wtulic w razie wu.
eagle,super ze burza zazegnana.Wszędzie piszą ze te hormonki w 2 trymestrze juz tak nie dokuczają a tu uz 3 sie zbliża a u mnie tak szaleją ze zeby nie rozpętać piekła w domku ,biore psiaka i ide pospacerowac:eek:
wiedzma niezłe Twój hasiorek ma wyczyny.

gniesha-kciuki zaciśnięte,tulam mocno!!!!

Do milego dziewczyny,lete pozałatwiac troszki spraw;))))

Witam się z Wami porannie oczywiście ze śniadankiem przy BB.
Za chwilkę poczytam co od wczoraj napisałyście, czytałam, że gniesha dziśna kolejnych badaniach więc jestem Z Tobą myślami.My dziś na 13 idziemy na usg, już się nie mogę doczekać... ale też się nieco boję czy aby wszystko ok...

Paulka-kurcze uwazaj na siebie ,mam nadzieje ze to jednorazowe!
neti 3 mam kciuki,musi być dobrze.Powodzenia.
Agi-wspólczuję z tym zimnem,dobrze ze dostarczyli olejaki,fajnie ze masz też gorącego męża.Mój A to straszny zmarzlak więc nie było by sie do kogo wtulic w razie wu.
eagle,super ze burza zazegnana.Wszędzie piszą ze te hormonki w 2 trymestrze juz tak nie dokuczają a tu uz 3 sie zbliża a u mnie tak szaleją ze zeby nie rozpętać piekła w domku ,biore psiaka i ide pospacerowac:eek:
wiedzma niezłe Twój hasiorek ma wyczyny.

gniesha-kciuki zaciśnięte,tulam mocno!!!!

Do milego dziewczyny,lete pozałatwiac troszki spraw;))))

ha ha tez często stosuję tą metodę a jaki psiak zadowolony bo ma gratisowy spacer:-D
ja mam w planach na dziś górę prasowania i jakoś ciężko mi do niej podejść

hej.
ewus - pytalas jakiego rodzaju wzielismy slub... konkordatowy. dla mnie nie ma roznicy miedzy cywilnym a koscielnym,gdyz jestem ateista,a zrobilam to tylko dlatego ze mojemu mezowi zalezalo... nie mam bierzmowania,nie zamierzam robic, nie chodze do kosciola,nie przyjmuje ksiedza po koledzie itp. wiec dla mnie ten sakrament byl tylko do odbębnienia.

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś:tak:
paulka-odpoczywaj jak najwięcej!no niestety takie rzeczy w ciąży często się zdażają co do oddychania to też mi coraz ciężej dzidziuś rośnie i naciska na coraz więcej organów ciężka ta ciąża oj ciężka!

Do góry