Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
dziewczynki a widziałyście wątek listopad 2010
chyba troszkę wcześnie
oj na pewno za wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczynki a widziałyście wątek listopad 2010
chyba troszkę wcześnie
Ale Ty masz śliczności! jejjj gdybym ja miała warunki to dokładnie taką zgraję bym chciała mieć :-) Koty są prześliczne, a psiaki super dostojne:-) Witam się porannie!:-)
Widzę , że nadal temat zwierzyńcowy przewija się na forum.
No to w takim układzie i ja przedstawię Wam moje stadko:-)
Psia gromada od góry - Tajga, Mieczysław, Joda
Kocia od góry - Szara, Zajkowski, Tasiek
Masz racje uważaj na siebie jak robi Ci sie słabo to się ratuj szybko, najlepiej to głowa nisko między nogi i czekać, aż minie. Moja mama tak w ciąży cały czas miała, że mdlała, jak się nie zdążyła uratować to rękę złamała w 7 miesiącu, więc uważaj bardzo! Nigdzie sama nie wychodź i odpoczywaj ile wlezie :-)Witajcie dziewczynki
od wczoraj znów mam problemy z oddychaniem :--( a dodatkowo na wieczór spadło mi ciśnienie tak bardzo,że aż zemdlałam, na szczęście tylko na chwilę, ale mój mąż tak się wystraszył,że całą noc nie spał i mnie pilnował, teraz pojechał do pracy, ale już dzwonił,że niedługo przyjedzie, bo i tak się nie może skupić na pracy.
Na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze, bo cały czas czuje ruchy, ale i tak w razie kolejnych problemów mam się zgłosić do szpitala, polecenie mojego lekarza:--(
wybaczcie,że nikomu nie odpiszę,ale po prostu nie mam siły, leże w łóżku i nie mam zamiaru dziś z niego wstawać:-)
Dla Ciebie może różnica nie jest, ale jednak ślub cywilny daje łatwiejszy rozwód, bo te kościelne to raczej sie nie zdarzają. Ale chyba nie to jest teraz najważniejsze, powiedz jak sie czujesz psychicznie? W ogóle rozmawiałaś z mężem, że taka sytuacja w waszym życiu musi się skończyć?hej.
ewus - pytalas jakiego rodzaju wzielismy slub... konkordatowy. dla mnie nie ma roznicy miedzy cywilnym a koscielnym,gdyz jestem ateista,a zrobilam to tylko dlatego ze mojemu mezowi zalezalo... nie mam bierzmowania,nie zamierzam robic, nie chodze do kosciola,nie przyjmuje ksiedza po koledzie itp. wiec dla mnie ten sakrament byl tylko do odbębnienia.
probowalam to sobie wyliczyc i za cholere nie wychodzi listopadO kurczaczki Nie jeszcze nie widziałam ale dziewczynki dla nas to suuuuperooowa wiadomość bo im więcej za nami tym mnie przed Mógł by juz wchodzic styczeń wtedy u nas był by już prawie koniec:-)
Mam podobnie.. wpierw zależało mi na zwolnieniu bo pracowałam bardzo dużo i byłam mocno zmęczona... teraz to często mi szkoda, że jednak poszłam na to zwolnienie... I też często łapie doły z tego powodu...Agi widzisz kobietom to się nie dogodzi, ja już nie pracuję siedzę na zwolnieniu i już mi się przykrzy, wolałabym popracować bo dobrze się czuję:-) i dołuje mnie to siedzenie w domu