reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
gniesha- ogromnie się cieszę,że nie wygląda to aż tak źle jak mówili na początku. Jestem z Tobą i trzymam kciuki za Ciebie i Stasia. Wiara czyni cuda.Dobrze,że myślisz pozytywnie.

cześć dziewczyny

Jesteśmy już po konsultacji. Nie było łatwo... Nie dość że nasze losy się ważyły, to sterczała nad nami grupa studentów PAM, którzy zachwycali się a to rączką a to nóżką naszego Stasia nie rozumiejąc dlaczego płaczę choć lekarz niczego jeszcze nie powiedział. ..

Wód płodowych nie przyrosło- to dobry znak... Wada też wygląda inaczej... Po badaniu, przyszedł na konsultację Pan profesor... Powiedział że obraz usg nie wskazuje jednoznacznie na istnienie wady "zaspół dwóch baniek". Nawet jeśli uzyskany obraz uznamy za wadę, to szanse że Staś jest zdrowy szacuje się na 60%. Jutro czeka mnie kordocenteza. Na wynik poczekamy około tygodnia... Choć w życiu się tak nie bałam... dano nam nadzieję... a to już dużo... Modlę się teraz żeby Stasiowi nic nie stało się podczas badania, żeby nie było żadnych powikłań....

Dziękuję Wam za wsparcie. Mam nadzieję że inne wizyty wypadły pomyślnie i że z Waszymi skarbami wszystko jest dobrze. Pozdrawiam Was ciepło.

No to trzeba być dobrej myśli Kochana. A na czym polega to badanie co będziesz jutro miała?

Super wiadomości gniesha. Skoro dzisiaj nic nie widzieli, to może jednak wszystko będzie dobrze i skończy się tylko na strachu. Mam taką ogromną nadzieję. Całym sercem jesteśmy z wami (bo Natalcia zaczęła się coraz mocniej wiercić) w tych dla was trudnych chwilach. Pozdrawiamy was serdecznie.

cześć dziewczyny

Jesteśmy już po konsultacji. Nie było łatwo... Nie dość że nasze losy się ważyły, to sterczała nad nami grupa studentów PAM, którzy zachwycali się a to rączką a to nóżką naszego Stasia nie rozumiejąc dlaczego płaczę choć lekarz niczego jeszcze nie powiedział. ..

Wód płodowych nie przyrosło- to dobry znak... Wada też wygląda inaczej... Po badaniu, przyszedł na konsultację Pan profesor... Powiedział że obraz usg nie wskazuje jednoznacznie na istnienie wady "zaspół dwóch baniek". Nawet jeśli uzyskany obraz uznamy za wadę, to szanse że Staś jest zdrowy szacuje się na 60%. Jutro czeka mnie kordocenteza. Na wynik poczekamy około tygodnia... Choć w życiu się tak nie bałam... dano nam nadzieję... a to już dużo... Modlę się teraz żeby Stasiowi nic nie stało się podczas badania, żeby nie było żadnych powikłań....

Dziękuję Wam za wsparcie. Mam nadzieję że inne wizyty wypadły pomyślnie i że z Waszymi skarbami wszystko jest dobrze. Pozdrawiam Was ciepło.

Trzymamy kciuki, żeby Staś był zdrowy!
Te dzisiejsze badania pokazały, że jest spora szansa, że wszystko będzie dobrze. Miejmy nadzieje, ze wyniki z kordocentezy okażą się w 100% pozytywne. Domyślam się, że to bedzie jeden z cięższych tyg. w Twoim życiu, ale pamiętaj, że wszystkie jesteśmy z Tobą i zawsze możesz do nas napisać.

cześć dziewczyny

Gniesiu trzymam mocno kciuki. Najważniejsze teraz nie tracić wiary , bo nadzieja na To ,że Staś będzie zdrowy jest naprawdę duża. Rozumiem twój strach, bo ja przechodziłam to w piątek..

Witam się z Wami Kochane w końcu po pracy:)
gniesha trzymam kciuki będzie ok MUSI być OK!!!!!!

gniesha - jest nadzieja, a to najważniejsze! Nic jeszcze nie jest przesądzone, jutro będę trzymac mocno kciuki :tak: poczytałam trochę o kardocentezie i wierzę, że w waszym przypadku wszystko będzie dobrze, żadnych powikłań , a jedynie same pozytywne wiadomości :tak:
A studentom musisz wybaczyć, w końcu jak się nie zachwycać Stasiem? :happy2: Trzymaj sie dzielnie i Ty Stasiu też! Trzymamy kciuki mocno :tak:

reklama
cześć dziewczyny

Kochanie siedzę przed komputerem i łzy mi lecą jak grochy, normalnie nie mogę się opanować, nie znam Cię osobiście a czuje jakby to dotyczyło bliskiej mi osoby,
mam nadzieję,że te 60% zmieni się 160%,że Wasz Staś będzie ZDROWY a jak się to wszystko skończy to się spotkamy na pogaduchy. TRZYMAM KCIUKI!!!!!!!

Do góry