reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witajcie kobietki

Ja ostatnio jakaś zabiegana jestem, pomimo tego, że jestem na zwolnieniu to zawsze jest coś do zrobienia w domu (a to jakiś dobry obiadek trzeba zrobić, a to coś posprzątać, a to jakiś serial i czas leci:-D). Staram się jednak Was w miarę na bieżąco podczytywać.

Gniesha - trzymam kciuki:-)
Zdec - ja miałam tylko robioną cytologię, ale w piątek podpytam się lekarza, bo ostatnio jak byłam to stwierdził stan zapalny i dał mi clotrimazolum i myślę, że jest już ok, ale obaczymy.
Ewus - ja bym się spotkała z kolegą, ale potraktowałabym to jako takie spotkanie kumpelskie i po prostu zobaczyła o co chodzi.

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja w środę mam usg3d, a w piątek wizytę u swojego gina.

Witajcie kobietki

Ja ostatnio jakaś zabiegana jestem, pomimo tego, że jestem na zwolnieniu to zawsze jest coś do zrobienia w domu (a to jakiś dobry obiadek trzeba zrobić, a to coś posprzątać, a to jakiś serial i czas leci:-D). Staram się jednak Was w miarę na bieżąco podczytywać.

No witaj :-D

powiedz mi, idziesz do tej szkoły rodzenia w Dąbrówce? Pójdziemy razem?

ufff... Witajcie jakoś przebrnęłam przez nieprzeczytane stronice:-)
Witajcie wszystkie,
powodzenia na wizytach wszystkim mamusiom!!!
Dzisiaj jakoś nienajlepiej ze mną, wczoraj bardzo rozbolała mnie głowa i takie rumieńce miałam, masakra, a dziś nie mogłam zwlec się z łóżka....
emalia82 dobrze że z seruszkiem synka dobrze, pewnie duży chłop z niego wyrośnie:tak:
lencja grunt to dobry natrój szczególnie ważny dla dzieciątka
paulka82,ewus dobrze jest się wyrwać:-D
neti79 ja na wspólnej oglądam rankami, bo ten maraton sobotni to nie ma u mnie nie ma szans przy moich chłopach:no:
ewus2090 tak jak piszą dziewczyny spotkanie na neutralnym gruncie i tak spokojnie.Pamiętaj o uregulowaniu wszystkiego i czasem jest tak, że jak twój były zobaczy twojego adoratora to nagle zaczyna wszystko utrudniać, czego ci nie życzę oczywiście.A może to jest twój książe.....warto sprawdzić
ewelinka307 Marcelina fajowa
Gosia***Pinky też słodziutka

hej

tak wybieram się do tej szkoły, tylko nie wiem jeszcze czy to będą czwartki czy poniedziałki. Chcę chodzić z mężem, a w sumie jeszcze tych szczegółów z nim nie dogadywałam. A Tobie jaki dzień bardziej pasuje?

Ja się dopasuje do Ciebie. Ta położna mówiła, że mam się zapisać w 28tc

Ewelinka, Gosia - słodkie te Wasze pupilki

Dziewczyny mam pytanie:
Ile razy miałyście jak do tej pory robiony wymaz z pochwy albo szyjki macicy?
Bo mi tu bratowa truje, że ona miała 6 razy robione w ciąży i żebym sobie zrobiła, pomimo tego że 4 tygodnie temu w szpitalu nic nie było.:-( Nie sądzę żeby coś się wytworzyło przez 4 tygodnie, tak myślałam ewentualnie żeby to jeszcze sprawdzić, ale to może za miesiąc.
ja tylko raz miałam cytologię
zdec - ja mialam tylko raz badanie ginekologiczne w 6tc... stwierdzili,ze nadzerka wciaz jest i wcale sie nie goi,ale od tamtej pory nikt tego nie zbadal. Za miesiac wybieram sie do Polskiej przychodni i poporsze na pewno o badanie gin to sie dowiem co sie dzieje.
Aniu - pewnie, ze sprawdź tę nadżerkę - dla włąsnego świętego spokoju - trzymam kciuki:tak:

reklama
cześć dziewczyny

Jesteśmy już po konsultacji. Nie było łatwo... Nie dość że nasze losy się ważyły, to sterczała nad nami grupa studentów PAM, którzy zachwycali się a to rączką a to nóżką naszego Stasia nie rozumiejąc dlaczego płaczę choć lekarz niczego jeszcze nie powiedział. ..

Wód płodowych nie przyrosło- to dobry znak... Wada też wygląda inaczej... Po badaniu, przyszedł na konsultację Pan profesor... Powiedział że obraz usg nie wskazuje jednoznacznie na istnienie wady "zaspół dwóch baniek". Nawet jeśli uzyskany obraz uznamy za wadę, to szanse że Staś jest zdrowy szacuje się na 60%. Jutro czeka mnie kordocenteza. Na wynik poczekamy około tygodnia... Choć w życiu się tak nie bałam... dano nam nadzieję... a to już dużo... Modlę się teraz żeby Stasiowi nic nie stało się podczas badania, żeby nie było żadnych powikłań....

Dziękuję Wam za wsparcie. Mam nadzieję że inne wizyty wypadły pomyślnie i że z Waszymi skarbami wszystko jest dobrze. Pozdrawiam Was ciepło.

Do góry