Witajcie,
po spotkaniu Warszawianek w sobotę (jeszcze raz dzięki dziewczyny - było super:-)), reszta weekendu pozostała dla mężusia ...
wczoraj był spacer i wizyta u przyjaciół a dziś już praca ...
muszę Wam opowiedzieć sytuację, która wczoraj rozbawiła mnie do łez ...
podjechaliśmy do parku, zaprakowaliśmy przy chodniku i wysiedliśmy ... obok przejeżdżał na sankach, moze 4-letni chłopczyk (oczywiście ciągnięty przez tatę) i nagle wskazał na nas paluszkiem i zawołał;
" tato, tato, oni ukradli nam forda i opony zmienili!!!"
myslałam, że nie wyrobię ... hahahahaha
kajdusia - zdjęć ze spotkania nie ma bo ja gapa cały czas aparat trzymałam w torebce ... ;(, poprawię się następnym razem!
gniesha - bardzo się cieszę, że tak pozytywnie przebiegła wizyta ... mam nadzieję, że wyniki jutrzejszego badania będą jeszcze lepsze!
magdalena79 - jeszcze raz wszystkiego dobrego dla Was!
emalia82 - cieszę sie bardzo, że z Jasiem wszystko dobrze
. Zobaczysz, zwapnienie sie wchłonie i wszystko bedzie dobrze
Agi78 - te maleńkie ciuszki są takie urocze, ze ja już kupuję ... nie dużo ale jak jestem przy okazji w sklepie to nie mogę sobie odmówić ...
oby ten czas do wyjazdu szybko minął ... poszalejesz sobie z zakupkami
ewus2090 - moze powtórzę to co pisały inne dziewczyny ale ja też spotkałabym się z tym kolegą, niezobowiązująco na neutralnym terenie ... sama zobaczysz co serce Ci podpowie i jak będzie ...
gosiagro - cieszę się z takich dobrych wieści ... kontrolujcie stan a w myślach wyobrażajcie sobie, że mąż jest zdrowy i szczęśliwy ... uwierzcie w to po prostu!
karo85 - moja mała też raczej się nie ujawnia ... czasem coś jakby pukneło ale baaardzo rzadko i ja nie wiem czy to nie coś innego ... tak więc nie jesteś sama z obawami ... za tydzień mam wizytę .... trzeba czekać ....
Andzia_S - problem w tym, że ja nie ma żadnego albumu na serwerze a jak mam to wszystko od nowa zakładać ... to jakoś nie mam weny ... może się niedługo zmobilizuję ...
zdec - ja nie miałam wymazu, a cytologię przed ciążą
paulka82 - prześliczne buciki
czarna wiedźma - gratuluję zdrowej i dorodnej córci