reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hefi-no właśnie mój też się cieszy że będzie następna córunia tatunia a gdzie mój synuś mamusi?Będe musiała obejść się bez synusia!

reklama
Witam sie z rana po kolejnej nie przespanej nocy .
Ewelinka gratuluje super wieści fakt babiniec górą u was .
wszystkim dziewczynom dzisiaj ślubującym
Zyczę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia oby wasze marzenia sie spełniły i w szczęściu i miłości byście doczekały wspólnej starości

No to teraz mnie zmartwiłaś :-(. Mam nadzieję że uda mi się jeszcze coś załatwić. Tylko teraz zastanawiam się czy działać na własną rękę czy przez swojego lekarza (bo mojej siostrze on sam wszystko jej załatwił). Poczekam chyba do czwartku bo akurat wtedy mam wizytę i podpytam się go.

A myślałaś o położnej bo ze strony internetowej wynika że można się umówić z położną na termin porodu.

nie martw się moja droga, tam wystarczy zadzwonić ( na stronie jest podany nr do położnej ze szkoły rodzenia) i powiedzieć w którym jesteś tygodniu i Pani Cię zapisze.:-) ja sama tam zadzwoniłam, nawet nie musiałam mówić czy prowadzi mnie lekarz z ich szpitala.

witam się ciepło ze wszystkimi mamusiami, życzę miłego dnia,

Sto lat dla wszystkich dziś ślubujących.

Ja dziś zakupiłam bilety- i idziemy z M. do teatru- na dwie sztuki- raz w lutym raz w marcu- trzeba się troszkę "ukulturalnić" hihihiihihihihi.

paulka82 fajnie masz z tesciami:) jak juz mowilam ja w zeszlym mc zdobylam wozek dla dziecka,moj tesc zamiast mnie pochwalic ze jestem zaradna,albo ze cokolwiek wyzwal mnie,ze przedurodzeniem sie niczego nie kupuje,bo nie jestem kotem,i jak mi dziecko umrze to nie bede miec nastepnego na pocieszenie:no: pow mu,ze sam moze mi wszystko kupic,i ze nawet sobie nie wyobraza ile to kosztuje.kurde sama zarabiam,moge sobie kupic za ta kase co chce,chce zeby moje dziecko mialo wszystko to czego ja nie mialam,a tu jeszcze robie zle:zawstydzona/y:

I ja się witam:-) noc dzisiaj lepsza od wczorajszej - mały wyszalał się w dzień i w nocy spokojnie spał:-) ból po upadku mniejszy, siniaki całkiem pokaźne:-)a jeszcze sobie dzisiaj wy,yśliłam wyjście na łyżwy - oczywiście ja bede tylko obserwatorem:-)

ewelinka307, ita85 - gratuluje udanych wizyt i gratuluje odpowiednio - córci i syna:-)

koleżankom zmieniającym dzisiaj stan cywilny zycze - szczęścia i dużo miłości oraz samych pogodnych dni na wspólnej drodze życia

paulka82 fajnie masz z tesciami:) jak juz mowilam ja w zeszlym mc zdobylam wozek dla dziecka,moj tesc zamiast mnie pochwalic ze jestem zaradna,albo ze cokolwiek wyzwal mnie,ze przedurodzeniem sie niczego nie kupuje,bo nie jestem kotem,i jak mi dziecko umrze to nie bede miec nastepnego na pocieszenie:no: pow mu,ze sam moze mi wszystko kupic,i ze nawet sobie nie wyobraza ile to kosztuje.kurde sama zarabiam,moge sobie kupic za ta kase co chce,chce zeby moje dziecko mialo wszystko to czego ja nie mialam,a tu jeszcze robie zle:zawstydzona/y:

to ja sie nie dziwę, że ten tój mąz się tak zachowuje:wściekła/y: skoro ma taki przykład od ojca:szok::szok: jak on mógl ci coś takiego powiedziec:wściekła/y::wściekła/y:

jak dzwonilam zeby sie zarejestrowac to powiedzieli ze najlepiej okolo 22 tygodnia bo narzady jeszcze dobrze widac-zanim zebra zwapnieja-i dziecko jest juz w miare ladne:tak:bo widzialam ale tylko zdjecia z 30tc to dzieciatko juz sliczne,typowy noworodek,ale wtedy ocena narzadow juz zdeczdowanie gorsza
to ja juz nie rozumie dlaczego nie chce mi zrobic tego badania w piatek, bedzie 21 tydz tylko chce za dwa tygodnie:nerd:

ita85 gratuluje chlopaka
ewelinka Tobie dorodnej coruni, a ze jestesmy suwaczkowo tak samo to mam nadzieje ze moj maluch podobny wagowo

a dla naszych swiezutkich mezatek wiele milosci, zrozumienia, szacunku i szczescia na cale zycie, zebyscie byli dla siebie zawsze tym, kim jestescie dzisiaj

Załączniki

• 25.jpg
    25.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 22
Witajcie kochane,
dogonić Was tutaj wszystkie to z cudem graniczy:tak:
Nie sposób do Was wszytkich napisać, gratuluję wszystkim dobrych badań, dziewczynek i chłopczyków, kobietkom mówiącym tak wszystkiego dobrego na nowym etapie życia.
.....trzymam kciuki za gnieshe i krakowianke oby wszystko ułożyło się dobrze.....
A wogóle to bardzo serdecznie czerwcóweczki Was pozdrawiam:-)
Wczoraj postanowiłam zrobić enchilady i chyba jak na moją ciążę zrobiłam trochę za ostre bo zrobiło mi się nagle gorąco i rozbolała mnie głowa, a w nocy czały czas miałam suchy język .....brrrr:shocked2:
Mała w brzuzku też mi daje popalić bo wczoraj to z lewej strony ból nie do wytrzymania, ta mała tancerka chce mnie wykończyć:-D
Ale dzisiaj coś w końcu coś dla siebie nareszcie do fryzjera:-) żeby wyglądać jak człowiek!
Agi78 ja też zaczełam oglądać ciuszki dla małej i nie mogę się powstrzymać, my w połowie marca też jedziemy do Polski i zatanawiam się nad powrotem bo też mamy do zabrania też wszystkie te rzeczy dla dzieciątka, przy naszej trzyosobowej rodzince to będziemy załadowani, chyba będę wracać z nogami na głowie:-D
Gosia** mój ma imprezkę z kolegami aż się boję co będzie jak przyjdzie do sypialni:-p
izia_tcz może spróbujcie jakąś kolacje na neutralnym terenie (Walentynki dobra okazja się zbliża)i tak na spokojnie sobie powiedzcie a szczególnie ciebie co dręczy bo wiesz faceci zawsze mają problem żeby w czymkolwiek kobiecie pomóc:tak:
lena dtr - same witaminy typu prenatal powinny wystarczyć(bo tam jest też żelazo) ale jak masz złą krew to lekarz powinien ci coś doradzić
kreatorka - jak masz takie skurcze to bierzesz magnez?
uciekam do kuchni teraz:-(obowiązki wzywają...

reklama
Do góry