reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

ita85- szkoda, że nie spotkamy się na fitnesie ale skoro masz skoki RR to musisz odpoczywać. Oczywiście gratuluję chłopaka!!! :-D

reklama
neti79 ja chodzę do Skopa na Tuwima, tam chyba tez Kipigroch przyjmuje, ale nie jestem pewna,a w zeszłym tygodniu byłam na Laziennej u Migdy na 4d

tak, na Tuwima też wiem ze jest. Fajnie że byłaś, teraz możesz mi powiedzieć bo tez się zastanawiałam.Jak to wygląda, daje zdjęcia,filmiki?Trzeba się zapisać dużo wcześniej i ile to kosztuje?

ita85- szkoda, że nie spotkamy się na fitnesie ale skoro masz skoki RR to musisz odpoczywać. Oczywiście gratuluję chłopaka!!! :-D

no szkoda:-(bo jak napisalas ze nie chodzisz dlugo i dorotka tez pisala ze raz byla to sie zdecydowalam,ale lekarz dzis mi nie pozwolil:-(
ze bedzie chloptulek to wiem od 4 tygodni,ale wtedy musialam uwierzyc na slowo:-p:-pa dzis dalam rade rozpoznac co nieco miedzy nozkami mojego malutkiego faceta:-p

neti79chodzi Ci o 4D, z zapisami spokojnie jak zadzwonisz to znajda jakis termin, zaplacilam 250zl, dostalam okolo 10zdjec i prawie 40minutowy film.Migda bardzo dokladnie sprawdzal serduszko, mozg, wszystkie wzmiary, tak wiec super.mysle ze mimo ceny warte to bylo:-D:-D:-D jak dzwonilam zeby sie zarejestrowac to powiedzieli ze najlepiej okolo 22 tygodnia bo narzady jeszcze dobrze widac-zanim zebra zwapnieja-i dziecko jest juz w miare ladne:tak:bo widzialam ale tylko zdjecia z 30tc to dzieciatko juz sliczne,typowy noworodek,ale wtedy ocena narzadow juz zdeczdowanie gorsza

ja też już uciekam poleżeć, niestety sama gdyż mój mężczyzna przyjedzie w przyszłym tyg:-(
czekam niecierpliwie....
dobrej nocki wszystkim:-)

reklama
A ja witam się z rana:-)

ita85 gratuluję synusia i dobrych wieści. Odpoczywaj dużo żeby to ciśnienie się unormowało szybciutko:tak: Ja mam tez wysokie ciśnienie ale tylko w gabinecie:baffled:w domu książkowe:sorry2:

neti79 kochana a gdzie ten Twój mężczyzna przebywa? (może już pisałaś a ja przegapilam:confused::zawstydzona/y:) mój często jeździ w delegacje, ale głównie latem i wiosną. Jednak najtrudniej nam było jak wyjechał do Francji na 4 miesiące:-(i nie wiem czy znów nas to nie czeka... ale co tam - jakoś damy radę:blink:

Miłego dnia życzę wszystkim.

Dziewczynom które dziś ślubują najlepsze życzenia szczęścia, miłości i wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia. Buziaki dla Was kochane.

Do góry