reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam z rana!niewyspana chyba po tych wczorajszych przeżyciach na usg wcale niemogłam spać a jeszcze w dodatku straszliwy katar mnie dopadł:-(
SLUBUJĄCYM DZIŚ DZIEWCZYNOM ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!

reklama
Ja też się witam z rana.....

Przede wszystkim życzenia dla dziewczyn, które będą dziś przeżywać jeden z najważniejszych dni w swoim życiu.....

Kochane, samych radosnych, szczęśliwych
i pełnych uśmiechu dni na nowej drodze życia....Niech ta podróż we dwoje da Wam poczucie bezpieczeństwa
i spokoju....
Wszystkiego co najlepsze Dziewczyny Wam życzę

No i wróciłam z usg4d!dzidziulka zdrowiutka jak rybka serduszko mózg wymiary wszystko w jak najlepszym porządku!:-)
Waży 360g czyli jak na swój wiek sporo wychodzi starsza o tydzień.
No i teraz posłuchajcie najlepszej nowiny zasilam szeregi DZIEWCZYNEK!
Jest trzecia babka niezłe jaja!
Ale najważniejsze że zdrowa mała księżniczka!mąż powiedział no i dobrze i tak wiedziałem że będzie dziurka teraz jak nasza suczka zdechnie to kupie pieska żeby nie zginąć wśród tego babińca hi hi.
Jutro wstawie fotki bo dziś już jestem zmęczona.
Ewelinka, gratuluję wspaniałych wieśći i cieszę się ze zasilasz grono dziewczynek....
Siostra mojego P. w zeszlym tygodniu też urodziła trzecią córkę a w domu mają jeszcze dwie kotki więc jej W. czuje się podobnie jak Twój mąż....Najważniejsze, że maleńka jest zdrowa....Z niecierpliwością czekam na fotorelację z wizyty....Pozdrawiam

I ja się witam porannie :-)

Ita, doczytałam że szykuje się u Was synalek. No moje wielkie gratulacje!:-D Ekipa chłopaków goni widze nieprzerwanie forumowy babiniec;-):-)

Natomiast w dniu dzisiejszym naszym forumowym pannom młodym życzę aby na Waszych, od teraz już wspólnych, drogach nigdy nie zabrakło słońca, wzajemnego szacunku i zrozumienia. Abyście kochały i były kochane tą miłością najprawdziwszą, najmądrzejszą i najszczerszą. Idźcie przez życie z dobrocią w sercu, otoczeni ludźmi, których kochacie. Obdarzajcie się nawzajem nadzieją, miłością i radością. A Maleństwa, które nosicie pod serduszkami niech codzienie wzmacniają Wasza wiarę w prawdziwy cud.

04gq7.jpg

Slubującym dzisiaj mamusiom czerwcowym życzę

Wszystkiego co piękne na tym świecie,
Wszystkiego co tylko szczęście wróży,
Niech się Wam razem w jedno splecie,
I będzie słońcem w życia podróży:-D

I ja również dołączam się do życzeń ślubnych :tak: Oby ten dzień był niezapomniany, a uczucie trwało przez wiele lat.

Co do babińca w domu to mój mąż jest poniekąd przyzwyczajony :-D Wychowany przez 3 kobiety od małego, jedyny "facet" to papuga ;-) Ale nie na długo bo jak się wyprowadziliśmy to u nas już były same "samiczki" (szczury i pies tzn. suka ;-)). Więc inaczej być nie mogło musiała pojawić się córeczka :-D Ale on sam chciał mieć Julkę (córunie tatunia ;-)).

Ja dzisiaj w nocy kiepsko się czułam :baffled: Chyba wczoraj coś musiałam zjeść co nie podpasowało bo żołądek mnie bolał strasznie i pół nocy nie przespanej...

Ostatnia edycja:
Co za noc... przespałam tylko 5 godzin, nie mogłam usnąć, a jak już usnęłam to mnie taki skurcz w nodze obudził, że się popłakałam :szok: ogólnie jestem tak nie wyspana, że szok... ledwo na oczy widzę, chyba muszę w końcu ogarnąć coś konkretnego do jedzenia to moze mi sie polepszy :-p
Magdalena79, Anecznik, czyli dziewczyny ślubujące :-D
Na nowej drodze życia życzę Wam wszystkiego dobrego. Niech Wam Słońce swój blask roztacza nad Wami. Niech miłość, wiara, nadzieja gości w waszym sercu. Niech wszystko to, co piękne, w waszym życiu będzie :-)
Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze :-D

reklama
Witajcie dziewczynki, czytam, czytam, czytam i końca nie widać....jak pójdę na następną wizytę do lekarza to zapytam się lekarza o coś na pamięć, bo normalnie nic nie pamiętam jak przeczytam tyle stron :-):-D

Słuchajcie pisałam,że miałam teściów wczoraj na obiedzie:-) i wiecie co było naprawdę super:-) siedzieli u Nas prawie do 23, a potem nawet zgodziłam się ich odwieźć do domu, powiem Wam,że pierwszy raz od ponad pięciu lat jak jestem z moim mężem spędziłam z teściami tak miłe popołudnie, bez żadnych pretensji, narzekania i takich tam, któraś z Was kiedyś napisała,że to moze być początek czegoś fajnego i teraz już mam nadzieje,że tak będzie:-):-)

WSZYSTKIM DZISIAJ ŚLUBUJĄCYM,ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA ORAZ BEZGRANICZNEJ MIŁOŚCI DO KOŃCA!!!!:-):-)

Do góry