reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam. Chciałam się powitać i jednocześnie dopisać do czerwcowych mam 2010. Bardzo cieszymy się z dziecka. Przez rok leczyłam się na bezpłodność, dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. W poniedziałek załatwię te inne badania (beta itd) a przy okazji umówię się na wizytę z moim ginem. :-) Wg. OM mam termin na 26 czerwca. ;-)

Pozdrawiam. :-)

Witaj:-)Widzę sytuacja podobna do mojej, kiedy staraliśmy się o synka:tak:też ponad rok się leczyłam, ale jak widzisz wszystko się dobrze skończyło:tak:A nagroda jest cudowna. Zyczę spokojnych 9 miesięcy

Ewitka mój maluch ma teraz trochę ponad dwa lata i też się martwię jak to będzie. Jak on miał się urodzić to się tak nie martwiłam, bo córka była bardzo spokojnym dzieckiem, a to prawdziwe chodzące (a nawet biegające)złoto. Nie moge za nim zdążyć!!! Ale pocieszam się, bo koleżanka ma podobną sytuację i pół roku temu urodziła córeczkę, to właśnie ten największy urwis najładniej się nią zajmował i bardzo się zmienił. Dzieci chyba też się przystosowują do nowej sytuacji :-) Będzie dobrze.

Ostatnia edycja:
witam was dziewczyny dołączam do was bo też zostanę mamusią w czerwcu tak dziewczyny na drugie dziecko zdecydowaliśmy się z mężem po 13 latach

reklama
Do góry