reklama
Klementinka
Fanka BB :)
chcialam dzisiaj zalozyc moje jeansy a tam zonk, zbyt obcisle i brzuch mnie w nich bolal
rany, to juz mi brzuch rosnie?
teraz najwygodniej mi w takich, ktore jeszcze miesiac temu mi z tylka spadaly
nawet nie zwrocilam uwagi ze teraz jakos dobrze leza
ale to juz? w 5 tygodniu?
rany, to juz mi brzuch rosnie?
teraz najwygodniej mi w takich, ktore jeszcze miesiac temu mi z tylka spadaly
nawet nie zwrocilam uwagi ze teraz jakos dobrze leza
ale to juz? w 5 tygodniu?
tak Vanilka jestem z Tczewa fajnie że ktoś wie gdzie to jesthttp://www.suwaczki.com/http://www.suwaczki.com/
:-):-) bylam tam ale tylko na dworcu kolejowym jak mialam przesiadke ;-)
Kartoteks- jaka ładna lista czerwcówek :-) Suuuper! Jeśli mogę coś jeszcze zasugerować- na moim poprzednim wątku z poprzedniej ciąży (na innym forum) miałyśmy też zapisane nasze daty urodzin i na początku każdego miesiąca założycielka tego wątku zaznaczała daty z tego danego miesiąca jakimś wyrazistym kolorem- wtedy od razu było widać, kto ma w danym miesiącu urodziny i nikt nie zapominał o życzeniach, a to takie miłe :-)
My wróciliśmy właśnie ze spacerku jesiennego, chłopaki pojechali kupić obiad jakiś, a mi znowu bleeee:-(
My wróciliśmy właśnie ze spacerku jesiennego, chłopaki pojechali kupić obiad jakiś, a mi znowu bleeee:-(
A mi dziś straszno. Jakoś tak niespokojnie. Jestem pełna obaw, czy wszystko będzie ok. To wszystko przez internet bo się naczytałam o tragediach innych dziewczyn...
Jutro do gina! Mam nadzieję, że powie, że wszystko jest ok.
Jutro do gina! Mam nadzieję, że powie, że wszystko jest ok.
kajdusia, cieszę się, że lista sie podoba. Też tak myślałam z tymi datami urodzin.
Właśnie przed chwilka mnie dopadły. To było straszne, ciągle mam ten nie smak w ustach, w efekcie czego jestem głoda a na jedzenie nawet nie chcę patrzeć. Mój TŻ złapał jakiegoś wirusa i mnei chyba dopada powoli.
Właśnie przed chwilka mnie dopadły. To było straszne, ciągle mam ten nie smak w ustach, w efekcie czego jestem głoda a na jedzenie nawet nie chcę patrzeć. Mój TŻ złapał jakiegoś wirusa i mnei chyba dopada powoli.
reklama
tak pozno mam USG bo musialam czekac na apoitment nic sama nie zrobie?!na prywatne usg ide dopiero w grudniu,ale pocieszam sie ze to szybko zleci i zobacze juz raczki i nozki....ale fajowo!Witam .
Tuchna Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
czekamy na zdjecia slubne :-)
zdec no nie mowi ,ze tak ciezko dostac feminatal 800
Ja tez go codziennie lykam ,bierzesz dodatkowo jeszcze kwas foliowy ??
Ja nie biore i tak mysle czy ta ilosc co jest w feminatalu styknie?
pati1159 tak puzno masz usg ??
A ja wczoraj dopiero zaskoczylam ,ze mam isc do gina za dwa tyg.od ostatniej wizyty czyli nie w ten czwartek tylko w nastepny ...buuuu ...sobie poczekam
Pogoda normalnie "boska " na dworze szaro buro deszcz popaduje :/
Chodze zamulona juz 2 dzien ...