reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
No tak, nie pomyślałam o tych bolerkach. :tak: A szkoda bo uparłam się na suknię bez pleców... :sorry2::-p
Dziewczynki, co sądzicie o zrobieniu takiej listy czerwcówek - bez komentarzy? Wtedy możemy poprosić moderatora, żeby nam ten wątek przykleił. Sądzę, że dzięki temu nie będzie bałaganu no i "dane" mamusi i dziecka będą wypisane. :tak::tak::-)

ja na szczescie zgagi nie znam i mam nadzieje nie bede jej miala wiec nie moge ci w tym pomoc.

Ja na szczęście jeszcze też nie ale spokojnie jak to mówi moja mam po mdłościach przyjdzie i czas na zgagę :-(

To już chyba wolę te mdłości, tym bardziej że sobie poczytałam co je powoduje i że to praktycznie dobry objaw, wbrew pozorom :-)
Tyle że wszystko mogą zepsuć :-) moje libido w końcu wróciło do swojego wcześniejszego poziomu, ale co z tego skoro cało dniowe mdłości nie pozwalają z niego skorzystać :-)
Mam jednak nadzieje że to tylko do końca tego pierwszego trymestru :-)

Z tym kieszonkowym USG to się wycofuje :-) nasze pociechy nie miałyby chwili spokoju :-D

ale mnie wystraszyłas z ta zgaga, no ale ja sie moge pomeczyc zeby tylko z dzidzia bylo dobrze.
A co do usg to jak bylam ostatnio u mojego endokrynologa, powiedzialam mu o ciązy i robil mi usg chcial zobaczyc dzidzie, ale stwierdzil ze nie bedzie mi stresowac dzidziusia , a wiec takie codzienne usg to dopiero by stresowalo

reklama
O jak miło, że nie tylko mi pryszcze wyszły. Już myślałam, że to zły znak, ale pocieszyłyście mnie trochę.
Ja jeszcze nie miewam mdłości. To dopiero 5w1d u mnie, więc jeszcze chyba czas. Ale spać mogę od rana :-)

Do góry