reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wszystkiego najlepszego dla naszej młodej pary!!!
U nas tez dzidzia na rocznicę ślubu (ósmą), choć nie chcę, żeby czekała do konkretnego dnia, bo byłaby mocno przenoszona (29 czerwca) choć data bardzo mi się podoba :-)
Udało mi sie wczoraj położyć spać przed północą, bo mi głowa pękała, to nam synek obudził sie o 2 i zrobił awanturę, że chce do łóżka mamy taty, no i "walczyliśmy" z nim do 3 :-( Nie wiem jak to będzie z jego spaniem za rok :-(

Ewitka, zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze
maly bedzie o rok starszy a poza tym dzieci szybko staja sie samodzielne jak w domu pojawia sie mlodsze rodzenstwo
nie mam jeszcze dzieci (poza tym w brzuszku) ale pracuje w przedszkolu i prawie zawsze tak sie dzieje

Witam. Chciałam się powitać i jednocześnie dopisać do czerwcowych mam 2010. Bardzo cieszymy się z dziecka. Przez rok leczyłam się na bezpłodność, dzisiaj zrobiłam test i wyszedł pozytywnie. W poniedziałek załatwię te inne badania (beta itd) a przy okazji umówię się na wizytę z moim ginem. :-) Wg. OM mam termin na 26 czerwca. ;-)

witam i gratuluje, ja mam termin na 22.06 a masz juz jakies dolegliwości, jak sie czujesz?

anecznik Ja tez zajrzalam :-)Jakie slodkie bobasyyyy :-):-):-)
Nawet blizniaki sa :-)

zapraszam ,moze sie sprawdzi
http://jolmys.webpark.pl/
u mnie synek wychodzi :):):)

U mnie teoretycznie córka wychodzi :-) Mój facet jednak uważa że będzie chłopak, ale wiadomo faceci to najczęściej chcieliby syna więc to mogą być jedynie pobożne życzenia :-) Chodź mama ostatnio też powiedziała że może być chłopak skoro daje mi taki wycisk już w pierwszym trymestrze, no jasne wdał się w tatusia :-) Mi wszystko jedno byle zdrowe i silne a z czasem grzeczne :-) ale najważniejsze zdrowie :-)
Chciałam ostatnio kupić sobie jakąś herbatkę na te mdłości ale pani w aptece powiedziała żebym skonsultowała to lepiej wcześniej z lekarzem zwłaszcza tą imbirową bo ma właściwości rozgrzewające. Więc idę do niego jutro to się wszystkiego wypytam. Najbardziej to o te bóle w podbrzuszu. Wczoraj to już kijanek przegiął jak się położyłam i podczas zmiany pozycji do spania (zawsze się wiercę) tak mnie zakuło, że się zwinęłam z bólu a po paru minutach oczywiście pobiegłam sprawdzić czy nie ma plamienia, normalnie paranoja :-)

Wpadłam na pomysł że jakiś wynalazca powinien stworzyć przenośne USG, takie kieszonkowe żeby każda z nas w każdej chwili mogło sobie podglądnąć czy u potomka wszystko ok :-) ile nerwów byłoby mniej :-) :-)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie:-)
Nocka do kitu ..pol sen mialam dopiero nad ranem dobrze zasnelam :baffled:

anecznik:-D:-D przenosne usg hihihi
Chyba kazda by co chwile sobie robila :-D

kartoteks jak tam po pierogach ??:-)

Masakra ile ja mam pryszczy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

czesc dziewczynki, wlasnie siedze pol godziny i czytam posty , chciałabym wam wszystkim cos odpisac ale juz mi sie poplątało, no ale tak:

ja śpie jak zabita, a co do mdłości to troche mnie mdli ale nie wymiotuje, wczoraj zjadłam na sniadanie kanapke i zrobiło mi sie niedobrze, zjadłam jeszcze jabłko bo myślalam ze ponim mi przejdzie a tu jeszcze gorzej i smieje sie ze jak sie chcialam odchudzac to miałam ochote na wszystko a teraz kiedy nie musze to nie mam na nic ochoty a zwłaszcza na slodkie.
Moja siostra urodziła synka(mojego chrzesniaka) 30 czerwca tego roku, super.
Kartoteks-witaj!!! My slub bedziemy mieli w 2010, planowalismy ogólnie ale dzidzia przyspieszy, no wkoncu jestesmy razem 6 lat, i cieszymy sie bardzo.
just79-witaj!!! Zycze powodzenia, no i musi byc wszystko dobrze,

Dzień dobry mamuśki. :tak:
anecznik, gdyby było takie przenośne USG to ja bym przez 24 h "oglądała" dziecko.:-D
lena25, nie mam takich objawów typu mdłości, ale mam bardzo duży apetyt. :nerd: Dzisiaj nie pojechałam na uczelnie - chyba senność mnie dopada. No i nadal szukam jakiejś konkretnej sukni, która będzie dobra na zimne dni, bo żenimy się w październiku. :blink: Koniecznie muszę umówić się z ginem, bo coś czuję, że będzie więcej niż jedno dziecko. :sorry2:
O zgrozo! W nocy dopadła mnie ZGAGA. Macie jakieś na nią sposoby? :confused:

Miłego dnia dla mam i czerwcowych dzieciaków (żeby tak im w kość nie dawały ;-))

reklama
a niech bedzie nawet trojka byleby zdrowe były, ja na szczescie zgagi nie znam i mam nadzieje nie bede jej miala wiec nie moge ci w tym pomoc.
A co do sukni to są takie super futerka jakby cos to nie bedzie tak zle

Do góry