reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Smo, lepiej jeszcze nie zazdrościć. Ja wiem, że jestem w ciąży a nie wiem czy mój zarodek się wytworzył. Dzisiaj jadę do lekarza zobaczyć czy mój zarodek jest czy go nie ma.. Mam nadzieję, że jest.

Dziewczyny.. czy sa jakiś objawy gdy w macicy jest tylko pusty pęcherzyk?? Cały czas czuję się tak samo. Jest mi źlee ale z dnia na dzień coraz lepiej a to dopiero siodmy tydzień...

no to zycze ci oby byl piekny zarodek!!!:tak:

a kiedy w robilyscie testy??

i mam takie pytanko z innej beczki jak wkleic suwaczek ??

Ostatnia edycja:
reklama
Hej smo,

ja robilam w dzień spodziewanej miesiączki i juz mi wyszły dwie krechy:) ale to zależy od czułości testu no i tego jak ci beta przyrasta.
A co do suwaczka to w ustawieniach, edytuj sygnature wklejasz kod.

ja sie tego strasznei boje
ilekroc mnie cos zakluje albo cos to odrazu biegne do wc czy mam @

w dniu spodziewanej bolalo mnei jak na @ ale nie przyszla i to mnei dziwi
a tu tyle dni niepewnosci .........:no:

Witam :)
Ja test zrobiłam 4 i 3 dni przed @ i oba wyszły pozytywne. Jutro idę do lekarki, ciekawe co mi powie i czy będę miała robione już usg, to dopiero 5 tc więc może nie będzie jeszcze nic widać...

A co do mdłości to niezmiernie wam współczuję, wiem co to za ból. Mnie na razie nie dopadły, jedynie raz w sobotę mnie zemdliło a tak to mam spokój

Ja robiłam jakieś 1,5 tyg po pierwszym dniu spodziewanej miesiączki, później poszłam do lekarza i wykrył pęcherzyk z ciałkiem żółtym, dzisiaj idę i serio mam ogromną, OGROMNĄ nadzieję, że zobaczę moją fasolkę..

reklama
Wytrzymałam? Kochana, ja minuty nie mogłam wytrzymać, żeby podzielić się dwiema kreseczkami ze światem! Ja nie miałam zielonego pojęcia, że jestem w ciąży. To totalna, szczęśliwa wpadka. Najszczęśliwsza jaką kiedykolwiek zaliczyłam :D Jeżeli chodzi o wszelakiej maści wpadki xD

Mój uznał, że chyba mi się okres spóźnia bo coś go długo nie ma.. I gdy wyszedł do pracy a ja zdychałam w domu na infekcję która okazała się objawami zrobiłam test inatychmiast zadzwoniłam. ;)

Do góry