reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Powiem wam że ta tabela to chyba jakiś ściem, albo mieszczę się w tych 8% którym się nie sprawdza. Bo z mojej Julci wychodzi mi synek.:tak:
Tym razem wychodzi na córę, poczekamy zobaczymy. Może mam sobie to zamienić, i że niby tym razem synek:-D

Kartoteks też mam 21 lat:-D I z tego co się orientuję jesteśmy tu najmłodsze, chyba że ktoś się nie ujawnił ze swoim wiekiem:-D

reklama
Cześć dziewczyny, właśnie mój mąż pojechał do Lidla po mandarynki :-):-) Dzień minął mi względnie dobrze, trochę pracy, a trochę odpoczynku. Cały czas myślę już o środzie- nie mogę się doczekać wizyty u lekarza i usg. :-)
Tuchna- To Twój wielki dzień- życzę Wam dużo dużo szczęścia, miłości i pięknie rozwijającej się fasolki!!! I liczę na zdjęcia jakieś ;-)
Mamamikołaja- łe, to szkoda, nie spotkamy się :-(
bakteria- co to za książka filozoficzno- biologiczna? Możesz podać tytuł? Ja też mam od kilku dni mdłości, ale takie właśnie bez wizyt w toalecie...
Kartoteks- witaj!
Karina- jest nas sporo po 30tce :-) Ja za miesiąc kończę 33 :-)

Idę zaraz na TV, najpierw Niania - dzisiaj rodzi przecież!!! Później Mam talent! Do miłego!

Do góry