Witam w zimową i śnieżną środę
)
Szczerze mówiąc przez myśl mi nie przeszło,że możecie tyle tego napisać
przez 2 dni.Żeby się nie pogubić,czytając robiłam notatki na kartce,bo trudno wszystko spamiętać:-).
Ja podobnie jak Olimpia-POWODZENIA, mam też dziś usg na 16.00.Już nie mogę się doczekać,żeby znów zobaczyć swój SKARB:-),no i oczywiście ciekawa jestem czy będziemy w większości dziewczynek,czy może zasilimy szeregi chłopców.Co prawda mój mąż jeszcze nie zdecydował czy chce znać płeć,ja na pewno tak.W pierwszej ciąży mąż dowiedział się na ostatnim usg,że będzie córa,a ja miałam niespodziankę.Teraz wolałabym wiedzieć,bo zostawiam po córci ubranka(przez 6 lat się troszkę tego uzbierało) i co niepotrzebne po prostu usunąć.No ale zobaczymy dziś.Nad imieniem też będę się zastanawiać dopiero po wizycie,żeby wiedzieć dla kogo.Dla córy nie było problemu,bo mieliśmy ustalone na długo przed urodzeniem,ze obojgu podoba się Bogusia,a dla chłopca nie mieliśmy wcale:-).
Troszkę się rozpisałam
upss.Mam nadzieję,ze nie pomyślicie,ze wzięłam odwet za to co musiałam nadrobić
.
A teraz do rzeczy:
cobra18 współczuję,że w tych chwilach szczęścia musisz być sama.Może szczera rozmowa pomoże Wam spojrzeć na to co za Wami,po co braliście ślub,a najważniejsze czy jeszcze się kochacie i czy można dać szansę tej miłości i dalszej wspólnej drodze.
agast22 dobrze zrobiłaś,że nie ustąpiłaś tej babie,można by pomyśleć,że kobieta kobietę powinna zrozumieć:-(
zyrraffka gratuluję zaliczenia!nieźle się zapowiada sobotnia imprezka:-)
gniesha,Gosia,AniaCh83 gratuluję wspaniałych dzieciaczków:-)
Kasiek1983 brak mi słów
,mam nadzieję,że dziś idziesz do innego lekarza,który okaże się osobą rzetelną i po tym badaniu nabierzesz spokoju
nemezizaki w sklepach jest tyle tego wszystkiego,że człowiek dostaje głupawki i za nim się obejrzy wraca do domu jak wielbłąd,no ale cóż wszystko jest takie piękne,że aż żal nie zaszaleć
hefi dużo masz tej fasolki?może zrób jakąś sałatkę do której zawsze dodajesz ogórka konserwowego,a dla odmiany teraz daj fasolkę,powodzenia;-)
kajdusia widzę,że lubisz swoją pracę i jesteś profesjonalistką.Wiele osób na twoim miejscu spokojnie poszło by na L4 nie myśląc o innych.Mam tylko nadzieję,że twoje zdrowie na tym nie ucierpi.
athena83 wydaje nam się,że im wyżej,to powinno być lepiej,a tu po raz kolejny okazuje się,że tak NIE jest niestety
zdec miło spędzaj czas w gronie rodzinnym:-)
MagdaM,
Gryzka witam:-)
Paula24211 co do bólu,to pewnie dzidzia się źle ułożyła i uciskała,a co do osłabienia,to to pewnie wina pogody i niewyspania,mam nadzieję,że dzionek będzie lepszy od nocki:-)