czesc dziewczyny ale mam dzisiaj podly nastrój od 2 w nocy nie mogłam spać nie wiem co sie dzieje bolało mnie cos w pachwinie czułam jakby mala mi tam nogi wsadziła do tego bół pleców z lewej strony taki jakbym miała okres dwa razy w nocy wstawałam o 2 wziełam nospe ale zasnełam po 3 i potem po 5 znowu to samo jak poszłam do łazienki to miałam mroczki jakies i tak mi sie słabo zrobiło nie wiem czy to normalne? miala tak któras z Was?odpiszcie bo strasznie sie martwie:----(
Też mi się zdarza jeśli zbyt szybko wstanę z łóżka, jest to chwilowe a ciśnienie jest ok więc staram się nie przejmować :-)
Z mojej strony lekkie opory tylko sa - dziadek ma na imie Jan, a drugi dziadek co - poszkodowany niby ma byc ? (no dobra, dziadek od strony taty, jakby to byl moj tato - oporow by nie bylo ;> )
To może dać chłopcu dwa imiona Jan i drugie po drugim dziadku, wtedy nie będzie pokrzywdzonych a i tak pewnie się wszyscy domyślą czemu pierwszy Jan
moj maluch tez juz coraz czesciej daje o sobie znac:-)
jeszcze tak delikatnie i nieregularnie ale codziennie troszke czuje te rybki w brzuszku
moglabym cale dnie czekac tylko na ten moment
C. zaraz podbiega i chwyta za brzuch a maluch sie wtedy uspokaja wiec tatus jeszcze kuksanca nie dostal
To tylko kwestia dni, moja mała już potrafi tak kopnąć że i nie zawsze jest to przyjemne. Nawet mój mąż wieczorem jak poczuł z jaką siłą mała kopie to jej "nagadał" żeby dała już mamie spokój i też poszła spać itp :-) :-)
Coś mnie wzięło dziś na słodkie i wydoiłam pół tubki mleka zagęszczonego i mam za swoje, mała dostała dosłownie białej gorączki zaraz to mi chyba z brzucha wyskoczy tak jak te stworki w obcym :-) tyle że będzie słodsza