reklama
ewelinka307
Fanka BB :)
kasiek-mi teraz bardzo żadko się napina raz na pare dni a to normalne bo macica ćwiczy ale jak się napina więcej niż trzy razy na godzine to już gorzej wtedy lepiej skonsultowac z lekarzem w poprzedniej ciąży napinał mi się cały czas i brałam nospe magnez a w33 tyg już fenoterol niestety ale donosiłam!
Kasiek1983
Dziękuję Wam za cenne informacje... już się trochę uspokoiłam, ale i tak do lekarza pójdę, tak dla św. spokoju... no i pora przedłużyć L4! :-) Wprawdzie jestem pracodawcą, ale i tak skorzystam bo zwróci się to co muszę opłacić, a do pracy nie chodzę bo lekarz powiedział że absolutnie nie mogę nosić ciężkiego a w mojej pracy bez tego się nie obędzie
A kiedy masz wizytę, bo ja dzisiaj :-):-)kajdusia...też jestem ciekawa.....Mi też wszędzie dziewczynka..jak nie bd wstydliwe to się dowiemy...W sumie to masz jednodniową przewagę nade mną..
agast22
Musze jechac po Haneczke do przedszkola, wiec doczytam i odpowiem po powrocie. Teraz chcialam Wam tylko opowiedziec co mnie przed chwila spotkalo w Auchan. Ide sobie do kasy dla ciężarnych (jest bardzo dobrze oznaczona- wielka czerwona tablica na wysokosci oczu z napisem kasa dla kobiet w ciazy) z koszykiem a w nim trzy rzeczy na krzyz a tu mi jakas stara baba czmych przede mnie z calym wozkiem zakupow. Wiec mowie do niej ze przepraszam bardzo ale to jest kasa dla kobiet w ciazy a ta do mnie ze ją moja ciąża nie obchodzi i zebym sobie stanęła za nią Wiec ja do niej spokojnym tonem ze po to jest ta kasa zebym ja stanela przed nia a nie za nia. A ta ze nie! I dawaj drze sie na mnie ze teraz to sie tak te młode nauczyly wykorzystywac, ze ciąża nie ciąża... Dopiero przyszedl ktos z obslugi i jej kazali sie wynosic z tej kasy. Tak sie wkurzylam ze az sie poryczalam jak wsiadlam do auta
mnie pytasz??? bo ja z Bydgoszczy przecież....Chodzę do domu lekarskiego na Słonecznym.A Ty?
Ciekawe, czy zasilimy ten forumowy babiniec
reklama