reklama
Nawet mi nic nie mówcie o tym kalendarzu, bo z niego wychodzi mi CHŁOPIEC
Ale w sumie dziwne, bo kalendarz chiński powinien być raczej jeden i taki sam i powinno z niego zawsze wychodzić to samo. A z poprzedniego który tu wrzucaliście wychodziła ewidentnie Dziewczynka. Dlatego traktuję to z przymróżeniem oka;-)
Ale w sumie dziwne, bo kalendarz chiński powinien być raczej jeden i taki sam i powinno z niego zawsze wychodzić to samo. A z poprzedniego który tu wrzucaliście wychodziła ewidentnie Dziewczynka. Dlatego traktuję to z przymróżeniem oka;-)
Kasiek1983
Fanka BB :)
Witam dziewczynki! Mam takie pytanko, w którym miejscu odczuwacie ruchy dzidziusia? Ja najczęściej w okolicy pępka ale czasami te ruchy są odczuwalne bardzo nisko, tam gdzie włoski łonowe... wydaje mi się to podejrzane... Jeszcze jedno, bardzo ważne... jak odczuwa się skurcze macicy? Odczuwam dziś takie dziwne kłucie i od czasu do czasu czuje jak mi tam coś pulsuje... boję się... umówiłam się z lekarzem na 19:00 ale nie ze swoim bo jest na zwolnieniu do końca marca!!!!!
Lencja
:)
U mnie z tego kalendarza wychodzi chłopiec, w poprzednim wychodziła mi dziewczynka, w 13 tc na usg wyszedł chłopiec, a za tydzień - to się dopiero okażeNawet mi nic nie mówcie o tym kalendarzu, bo z niego wychodzi mi CHŁOPIEC
Klementinka
cobra kurcze, wiec jednak nic sie nie zmienilo
a jak bylo przed slubem? z tego co pamietam to chyba braliscie we wrzesniu, wiec calkiem niedawno:-(
gratuluje!
dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo i szpital okazal sie jak najbardziej profesjonalny
a jak bylo przed slubem? z tego co pamietam to chyba braliscie we wrzesniu, wiec calkiem niedawno:-(
hej kochane
Właśnie wróciłam ze szpitala. Trafiłam do niego w sobotę z silnymi bólami podbrzusza... Cały czas miałam w pamięci że skraca mi się szyjka i bałam się najgorszego... Okazało się jednak że to skutek niedoleczonego zapalenia pęcherza... Zrobiono mi milion badań i co najważniejsze- usg na którym oceniono że szyjka ma.... 45 mm !!!!!!! Nie wiem skad wczesniejsza ocena- 25 mm... W każdym razie zajmowano się mną baaaardzo troskliwie. Co 3 godziny mierzono tętno dziecku, 2 razy zrobiono mi usg, badano mnie 3 razy... Zrobili badania, wymazy, posiewy... Ból na szczęście ustąpił a ja jestem dużo spokojniejsza... Nie rozumiem tylko wcześniejszego straszenia mojego lekarza... Niepotrzebnie tak bardzo się stresowałam.
Chciałam Wam bardzo podziękować za pamięć i troskę...szczególnie sealet i paulce82. Dzięki dziewczyny- miło że ktoś o nas myśli...
Podczas pobytu dowiedzieliśmy się że będziemy mięli synusia
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło i jeszcze raz dziękuję
gratuluje!
dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo i szpital okazal sie jak najbardziej profesjonalny
ewelinka307
kasiek-wcześniej odczuwałam też w górze a od dwóch tygodni raczej cały czas na dole a skurcze to wtedy jak cały brzuch jest bardzo napięty i robi się twardy jak kamień i to takie dziwne uczucie ciężko wtedy chodzić albo wstać bo czuje się to napięcie trwa koł15 sekund przynajmiej u mnie.
gniesha- zaczęłam czytać, że byłas w szpitalu i strasznie się przestraszyłam, ale zaraz doczytałam, że wszystko jest ok :-) Gratuluję synusia! Jak to dobrze, że są jeszcze szpitale w których lekarze troskliwie opiekują się pacjentem- przywraca to nadzieję w słuzbę zdrowia. No i super, że jesteś już z nami!
Olimpia- trzymam kciuki za jutrzejsze usg
kasiek- ja najczęściej czuję nisko, bardzo nisko!
Olimpia- trzymam kciuki za jutrzejsze usg
kasiek- ja najczęściej czuję nisko, bardzo nisko!
Kasiek1983
kasiek-wcześniej odczuwałam też w górze a od dwóch tygodni raczej cały czas na dole a skurcze to wtedy jak cały brzuch jest bardzo napięty i robi się twardy jak kamień i to takie dziwne uczucie ciężko wtedy chodzić albo wstać bo czuje się to napięcie trwa koł15 sekund przynajmiej u mnie.
Wiesz co... też mam czasami taki twardy brzuch...nawet dosyć często, lekarz który robił mi ostatnio USG kazał się skierować do mojego lekarza z tym a puki co brać magnez i witaminę b6... a powiedz mi, co w Twoim przypadku mówi Twój lekarz???
Kasiek...to normalne ze odczuwasz tak nisko ruchy,dziecko jest narazie umiejscowione w dolnej części brzucha.Ruchy mojego maleństwa jeszcze nie przekroczyły pępka,wszystko przed nami.W sumie dobrze ze się umówiłaś na wizyte lepiej dmuchać na zimne.3mam kciukasy.
reklama