Dziewczyny, a jak wychodzą w ogóle Wasze badania krwi w ciąży?
Wiem, że lekka anemia w ciąży to norma, mam za niską hemoglobinę, hematokryt, monocyty i za wysokie neutrofile cokolwiek to wszystko jest Też tak macie?
hej kobietki!
ja mam podobno książkowe wyniki:-)
CZEŚĆ - widzę, że mówicie o wynikach. Ja mam wszystkie dobre (jak na razie)
ALE POMÓŻCIE- jestem przeziębiona od 2 dni nie śpię zasypiam o 23 i budze się o 2 w nocy i to koniec. Katar gęsty ochydny. Co mogę zjeść sama - pamietam, że któras też była tu przeziębiona.
kochana, ja byłam dwa razy chora. polecam inhalacje wszelkiego rodzaju, syrop z malin a najlepszy to jest syrop z cebuli, czosnku i cytryny- szybko działa
hej kochane
Właśnie wróciłam ze szpitala. Trafiłam do niego w sobotę z silnymi bólami podbrzusza... Cały czas miałam w pamięci że skraca mi się szyjka i bałam się najgorszego... Okazało się jednak że to skutek niedoleczonego zapalenia pęcherza... Zrobiono mi milion badań i co najważniejsze- usg na którym oceniono że szyjka ma.... 45 mm !!!!!!! Nie wiem skad wczesniejsza ocena- 25 mm... W każdym razie zajmowano się mną baaaardzo troskliwie. Co 3 godziny mierzono tętno dziecku, 2 razy zrobiono mi usg, badano mnie 3 razy... Zrobili badania, wymazy, posiewy... Ból na szczęście ustąpił a ja jestem dużo spokojniejsza... Nie rozumiem tylko wcześniejszego straszenia mojego lekarza... Niepotrzebnie tak bardzo się stresowałam.
Chciałam Wam bardzo podziękować za pamięć i troskę...szczególnie sealet i paulce82. Dzięki dziewczyny- miło że ktoś o nas myśli...
Podczas pobytu dowiedzieliśmy się że będziemy mięli synusia
Pozdrawiam Was wszystkie ciepło i jeszcze raz dziękuję
gratuluję synusia no i super że już w domku. Odpoczywaj i nie stresuj się.
co do szyjki to mnie sprawdza na każdej wizycie ale nie mówi o długości. natomiast zawsze wpisuje w kartę ok.2 cm więc skoro nie mówi, że jest problem to ja jej ufam:-)
Ja dziś byłam na jodze a potem na pysznym obiadku z koleżanką ciężarówką:-)
teraz się wyleguję