No pieknie! A tylko na zakupy pojechałam i tyyyyle znów nadrabiania!
;-)
Co do Twojego pytania o fajki
Kasiulko, z rzuceniem musze powiedzieć że nie miałam najmniejszego problemu. Chyba trzy dni po zrobieniu testu przestałam palić całkowicie i jak do tej pory nie wzięłam ani maszka nawet. Powiedziałm sobie że "albo palisz fajki albo jesteś w ciązy" no i wybrałam to drugie
A nie było łatwo, bo ja (wstyd się przyznać
) paliłam ponad 10 lat
Teraz czasem mi się śni że palę papieroska i to musi mi wystarczyć;-)
Ale nie jest najgorzej tym bardziej że małż rzucił razem ze mną.
A Ty dużo palisz? Bo w sumie rzucenie nawet w późnej ciązy jest lepsze niż nie rzucenie wcale.
Karo i Paula - super że już po wizytach, no i najważniejsze że wszystko jest ok
Karo cieszę się że Twoja szyjka nie odwaliła Ci żadnych numerów, natomiast odnośnie bakterii to jestem teraz na bieżąco bo właśnie je wytępiam, więc jakby co to pisz, zawsze to we dwie raźniej ;-)
Mamo Mikołaja i Gosiu - trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizytacje! Zawsze trochę strachu jest ale potem to już sama radość:-). A Waszych dolegliwości Mamo Mikołaja strasznie Ci współczuję bo wyobrażam sobie jak musi być Ci teraz z tym wszystkim ciężko...
Ale głowa do góry! Jak jest dół to musi być potem i górka
Madziaja - Witam na forum! A skąd jesteś? (jak przeoczyłam to sorry...
)
Anecznik, a widzisz! Hahaha od razu mówiłam że w poniedziałek to nie ma co zaczynać;-);-);-) Ja to z założenia sobie odpuściłam, bo kto to widział żeby się cokolwiek w poniedziałek udało rozpocząć?
I Ty laska ćwicz mięśnie Kegla podczas tego pisania, to przynajmniej dwie pieczenie na jednym ogniu upieczesz
A tak na poważnie to mi się raz zdarzyło popuścić, przy jakimś zaskakującym kichaniu. Teraz jak wiem że mam kichnąć czy kaszlnąc to zginam się w pałąk, żeby nie kusić losu;-) no i problemu nie ma. A Ty pewna jestes że to siuśki??
Zyrraffka - ale Ci zazdroszczę dziewczyno! Nawet nie będę pisać nic więcej tak Ci zazdroszczę ;-)
;-)
Lenko, jak już będziesz po wizycie na tym 3D to koniecznie zdaj relację, bo chce jeszcze raz skoczyć na takie USG koło 30 tyg, na to trzecie ważne badanko i może tym razem udam się tam gdzie Ty teraz jeśli będzie OK i do tego na przykład taniej. Kiedy dokładnie się wybierasz??
A...i dzięki za dodanie do listy!
:-)
Nemezizaki - piękne psiurki! pewnie masz z nimi niezły cyrk:-) My mamy podhalańczyka, husky i jeszcze buldożka francuskiego na poprawę humoru i bywa naprawdę wesoło
Aniu, strasznie mi przykro z powodu śmierci Twojego dziadka. Chyba faktycznie coś w tym jest co pisała zdec, że jesli pojawia się jedno życie to inne gaśnie....:-(
Tak właśnie patrzę na ten
wózek Tako X-jumper co go
Agi78 zaproponowała i coraz bardziej mi się podoba! Koła duże na wertepy dobre, kolorki jak dla mnie ładniejsze niż w X-landerze a przede wszystkim cena bardziej przystępna
Tyle tylko że jako zupełnie zielona w temacie to nie wiem jak z opiniami na jego temat. A Wy cos może wiecie? Lepiej dopłacić za X-landera czy ten też się nada??? Wdzięczna będę bardzo za pomoc bo jakoś ciągle jestem w rozterce jesli o wózek chodzi