reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ale mi mala szaleje w brzuchu chyba za duzo dzis biegalam :baffled:

madziaja
Witaj i pisz czesto!:tak:

zyraffka jestesmy z ciebie bardzo dumne! :tak:

Gosia** oby sie juz dzidzius nie wstydzil i pokazal z kazdej strony :-D no i zeby wszystko jutro bylo w porzadku!

kpi nas tez czeka kupowanie lozka w tym tygodniu, jak masz ochote to sie pochwal zakupem, moze mnie zainspirujesz? :-)

anecznik jak popuscisz na slubie to bedzie rodzina miala o czym opowiadac przez nastepne pol wieku :-):-):-)

AniaCh moje kondolencje z powodu dziadka, przykro ze nie moglas byc na pogrzebie ale niestety trzeba czasem dokonac takich wyborow :-( trzymaj sie cieplo!

Ostatnia edycja:
reklama
krakowianka, pracuję m.in. z dziećmi z Zespołem Downa, każde dziecko jest inne ale sa fantastyczne i dają mi mnóstwo radości, a co dopiero Rodzicom:-)

AniaCh bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadka:-:)-(
Znowu jakby sprawdzało się to o czym tu kiedyś pisałyśmy, że często ktoś w rodzinie umiera gdy ma się urodzić dziecko:-:)-(

Witaj madziaja, pisz z nami jak najwięcej;-)

Wróciłam z zakupów, byłam w Baby Maxx i jedna wielka kiszka..... Już więcej się tam nie wybieram:-(

dziewczyny ja juz po wizycie z malutką wszystko ok ma sie dobrze waży 490g i jest cala i zdrowa za bardzo nie chciała sie dzisija cos pokazac nie mam nawet zdjecia buzki bo byla strasznie wstydliwa mam filmik moze z nigo włape jakies fajne ujeie to wkleje b dzisia sie stasznie wiercila i nic z robiena zdjec nie wyszlo:no::no::no::no: ale najważnijesze ze jest cała i zdrowa łożysko super, pępowina tez ok wic to najwaznejsze

jestem tak zmeczona droga ze zaraz ide spac bo nie wyrobie:no::no::no:

Dobranoc jutro was poczytam bo dzisiaj wymiekam

Wróciłam z zakupów, byłam w Baby Maxx i jedna wielka kiszka..... Już więcej się tam nie wybieram:-(

czemu kiszka, nie ma wyboru?? a w ktorym baby maxie byłas?

zyraffka
- super, to teraz masz czas dla nas:)
paula - super, ze wszystko ok:), cos te nasze dziewczynki wstydliwe sa , twarzyczki nie chca pokazywać, a bo my takie ciekawe:), pokazą sie po porodzie w pełnej krasie, hihi:)

Ostatnia edycja:
nietka -herbatka z cytryną i do łózżeczka, zeby cie mocniej nie chwyciło
Wypiłam już gorące mleko z miodem, masłem i czosnkiem - ble ohyda ale pomogło. Na noc powtórka miksturki ;-)

nemezizaki fajne psiaki. Ja mam nowofunlanda. :-)

krakowianka trzymam kciuki w czwartek :-)

Moj dziadek umarl wczoraj :( A ja musze przezyc to na odleglosc,bo do Pl nie zdecydowalam sie poleciciec jednak.
Zabieram sie za nadrabianie.
przykro mi bardzo :-(

madziaja witaj :-)

gratuluję udanych wizyt :-)

dziewczyny ja juz po wizycie z malutką wszystko ok ma sie dobrze waży 490g i jest cala i zdrowa za bardzo nie chciała sie dzisija cos pokazac nie mam nawet zdjecia buzki bo byla strasznie wstydliwa mam filmik moze z nigo włape jakies fajne ujeie to wkleje b dzisia sie stasznie wiercila i nic z robiena zdjec nie wyszlo:no::no::no::no: ale najważnijesze ze jest cała i zdrowa łożysko super, pępowina tez ok wic to najwaznejsze

jestem tak zmeczona droga ze zaraz ide spac bo nie wyrobie:no::no::no:

Dobranoc jutro was poczytam bo dzisiaj wymiekam

Gratuluję udanej wizyty:-)

reklama
Do góry