chyba jedno z najdrozszych usg na forum i chyba bym jeszcze raz sie nie zdecydowała.
Skoro mówisz że w większości był włączony obraz 2D, i zapis tylko 12minut to ja też bym się raczej nie zdecydowała więcej.:--(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba jedno z najdrozszych usg na forum i chyba bym jeszcze raz sie nie zdecydowała.
Sluchajcie, ktora z was bedzie chodzila do szkoly rodzenia? Ja pod koniec lutego zaczynam joge dla ciezarnych polaczona ze spotkaniami z poloznymi i wykladami, ale jestem ciekawa waszych wrazen bo jednak w Polsce to jakos inaczej do tego podchodza
Moze bedziemy sie dzielily zdobytymi informacjami na osobnym watku? Kwietniowki maja cos podobnego i bardzo ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec..
Co wy na to?
A dzisiaj mknę na wielkie zakupy - po nową wykładzinę do sypialni, farbę do malowania mebelków i zakupy wszelkiej innej maści czyli żarciowe. A przy okazji zamierzam też odwiedzić Lidla bo słyszałam że od dzisiaj jest tam wysyp ciuszków i akcesoriów dla niemowlaków. Jak zdobędę coś fajnego to dam znać!
Miłego dnia dziewuszki!:-)
W ogóle wpadł na pomysł że jedziemy na narty za rok i że Natalcia będzie się uczyć jeździć na nartach razem ze mną, bo nigdy tego jeszcze nie robiłam, a on będzie śmigał na desce.:-):-) Tylko trochę jego plany popsułam, tłumacząc mu że Natalcia to jeszcze w zimie nie będzie umiała chodzić, a on już chce ją na narty pchać.
Podobnie jak zgodził się na wakacje we wrześniu nad Polskim morzem, gdzie też się zarzekał że nigdy już (po jednym razie) nad polskie morze
Tylko patrz gdzie zostały wyprodukowane te ciuchy. Ciocia (pielęgniarka) radziła mi żeby nie kupować żadnych ciuchów Made in China lub ChRL (zresztą to jedno i to samo). Są ładne i tanie ale często używają takich barwników że maluchy dostają wysypki :-( a ona z racji zawodu już się na takie dzieci napatrzyła. Doradziła mi więc żeby ciuszki które mają bezpośredni kontakt ze skórą to były lepszej produkcji, a nakrycia wierzchnie to już mogą być ewentualnie chińskie.
Skoro mówisz że w większości był włączony obraz 2D, i zapis tylko 12minut to ja też bym się raczej nie zdecydowała więcej.:--(
ZDEC- nie zostawię
W czwartek 28.02 jadę z małą na specjalistyczne badania, zajmą sie mną od góry do dołu, żeby za wczasu wykryć ewentulne nieprawidłowości wewnątrz. Boję się troszkę. Ale mała daje mi dużo siły. Juz nie płaczę cieszę się, że Jagoda będzie z nami. Wiem, że czeka nas masa pracy ale juz teraz nie umiem bez niej żyć. Nigdy nie czułam, że można tak bardzo kochać kogoś kogo jezcze nie ma - to niesamowite uczucie. Wiem, że stanęła na naszej drodze nie bez powodu.
Chcę jej dać szansę na życie. Chcę aby zobaczyła,
- zimą - padający śnieg
- wiosną kwitnące kwiatki
- latem latające motyle
- jesieniom spadające kasztany