Haj hej, witam Was z samego rana!
Dzisiaj jakoś nie bardzo udało mi się wyspać, ale cóż...nie można mieć wszystkiego;-)
Ale, ale widzę że wieczór nieobecności i znów mamy dobre wieści
Magdalenko gratuluję synusia! Widzę że reprezentacja męska ostro goni żeńską na naszym forum
;-) Tylko skąd te nerwy u Ciebie?
No i kolejna nowa
Ba
Beczka -
AgnieszkoJ, witam serdecznie!
Zdec gratuluję zdanej sesji, bo o ile dobrze pamiętam ten niedzielny miał już być ostatni, tak?
Karo - trzymaj się tam dzisiaj na wizycie i szybko zdawaj relację najlepiej też obrazkową:-)
. Trzymam kciuki że te twoje bóle to nic poważnego.
Ewuś - dobrze że nie zaangażowałas się w tą akcję bo to byłoby pewnie dla Ciebie mega obciązenie psychiczne. Pewnie i tak już jest przy takim złamasie jakim jest ojciec Twoich Maleństw
, ale więcej nerwów Ci nie trzeba! A on niech żałuje bo to mu tylko pozostanie! Na krwawienia ja biorę rutinoscorbin bo uszczelnia naczynia krwionośne. Może tez spróbuj. Mi po dwóch tygodniach stosowania jest zdecydowanie lepiej. Tylko że ja krwawiłam z paszczy a nie z nosa, ale to w sumie blisko
Gosiagro - ten Twój wózek jest świetny! Właśnie też czegoś takiego szukałam. Właściwie byłam już zdecydowana na X-landera tylko z 2009roku, ale w tamtej edycji żaden kolor mi się nie podobał
, a tutaj ten zielony jest fantastyczny:-)! Dzięki zatem za podpowiedź
A dzisiaj mknę na wielkie zakupy - po nową wykładzinę do sypialni, farbę do malowania mebelków i zakupy wszelkiej innej maści czyli żarciowe. A przy okazji zamierzam też odwiedzić Lidla bo słyszałam że od dzisiaj jest tam wysyp ciuszków i akcesoriów dla niemowlaków. Jak zdobędę coś fajnego to dam znać!
Miłego dnia dziewuszki!:-)