Cześć kochane
Na wstępie dziękuję wszystkim za życzenia, przede wszystkim tym którym jeszcze osobno nie podziękowałam:-):-)
Nie dawno wróciłam z egzaminu, była jakaś masakra, ale 3,5 jest:-):-) Więcej mi nie trzeba:-)
Wczoraj byłam z moim K. w Magnolii i normalnie skusiłam się na kilka ciuszków.:-) Niby się zarzekałam, ale jakoś tym razem nie wyszło:-)
Pokażę wam na jakimś innym wątku bardziej odpowiednim co już mam dla malutkiej:-)
Do tego teściowa dzisiaj zaszalała, już myślałam że zapomniała o moich urodzinach, ale gdzież by znowu, dostałam Rafaello(jak zwykle):-) ale tym razem w śroku była koperta, i normalnie dostałam 700zł
Nigdy w życiu nie dostałam od nikogo tyle pieniędzy
Ale stwierdziłam że i tak wszystko wydam na Natalcię:-):-)
Nadrabiałam to co napisałyście, oczywiście nie było łatwo bo dochodząc do końca już zapomniałam co było na początku.
Przede wszystkim gratuluję wszystkim dziewczyną, które miały wizyty znakomitych wieści, a za emalię trzymam kciuki żeby ta plamka nie okazała się niczym poważnym. Na pewno wszystko będzie w porządku:-)
Zszokował mnie również post dotyczący no-spy, a w szpitalu dawali mi ją 3xdziennie po dwie. Teraz już nie biorę, tylko jak mnie coś boli, ale po tym co przeczytałam zastanawiam się czy w ogóle dalej będę ją brała.:-(
W tym quizie który mi przysłaliście, pytania jakieś strasznie dziwne, ale wyszło coś koło 70% na dziewczynkę:-):-) Więc może się potwierdzi, mam nadzieję bo inaczej Kacperek będzie chodził w różowych body i sukieneczkach:-):-):-)