reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam wieczorowa porą,

wyjeżdzajac w piątek mialam nadzieje, ze będzie malo postów, bo zwykle tyle w weekend jest, ale zaszalałyscie:szok::szok:, do nadrobienia miałam 30 stron, samo czytanie zajęło mi godzine i 10 minut:szok::szok::szok:, jak kogos pominę to z gory przepraszam:tak:
Jezeli chodzi o nasz weekend to był bardzo przyjemny:tak:, a wrócilam z niego z prezentami w postaci ksiązki "Cieżarówką przez 9 m-cy" oraz albumem dla Majusi, jest super:tak:, już nie mogę się doczekać jak zaczne go uzupełniać, jest kilka stron w okresie ciązy a reszta to już jak mała się urodzi, super sprawa:tak::tak:

Kasiulka - Sliczna ta twoja "pierwsza córeczka", ciekawe jak zareaguje na Hanie?
paulka82 - ksiądz musial sie nieżle zdziwić;-), ale najważniejsze ze błogosławieństwo jest:tak:, a jakiego masz super pomocnika w domu:tak:
kreatorka - gratuluje dobrych wieści, no i córeczki:tak:
nietka- superowe te zabawy wymyślasz, sama bym z takiej restauracji skorzystala:tak:
Anik79 - wspólczuje sytuacji z zakopaniem, my tez dzisiaj taka mielisy, na wsi u moich rodzicow duzo sniegu i mezus tez się zakopał, ale w koncu z pomoca szwagra i mojego taty sie udalo;-), no i gratuluje takiej tancerki w domu, musisz byc z niej bardzo dumna:-D
hefi - jak tam palce męza?? mężczyźni czesto takie sytuacje wykorzystuja, hhi nie moze nic zrobić bo go boli:-), ciekawe jak by musiał urodzić to by dopiero się dowiedział co to za bol:tak:
kpi - udało ci się wybrać jakiś wózek?
anecznik - gratuluje córeczki, na pewno szybko się do tej myśli przyzwyczaisz:tak:
Lena - wspomniany przez czarną wiedźmę dr Kłósek jest moim lekarzem prowadzącym, ja jestem z niego zadowolona:tak:, jest konkretny i wszystkie badania robi rzetelnie, rzeczywiscie moze jest troche malomówny, ale to kwestia przyzwyczajenia, na kazde zadane pytanie mi odpowie konkretnie bez opowiadania jakis historii, jezeli chodzi o 3D to ma wspólny gabinet z Fuchsem, wiec sprzet ten sam. Oczywiscie meża również na badanie zabrac mozesz. O Fuchsie slyszałam wiele dobrych opini, niestety jest trudno dostępny.
agast22 - troche mnie przerazili tymi badaniami, bo przecież w szpitalu mnie faszerowali ta no-spa:no:, teraz biore bardzo rzadko
emalia -gratuluje syneczka:-D, mam nadzieje, że z tym zwapnieniem to nic poważnego:no:
kajdusia - kobieto o jakich ty porach piszesz na forum:szok::szok:, ja w tym czasie przewracam się na drugi bok:-D
AgnieszkaJ - witam wśród naszego wspaniełego grona:-D
czarna wiedzma- mi według tego testu wychodzi 25% chlopczyk, 75 % dziewczynka, czyli się zgadza
magdalena79 - gratuluje syneczka, powoli nam chłopczyków przybywa do tego babińca, hih:-D
karo85 - powodzenia jutro na wizycie, i oby ten ból juz przeszedl:tak:
zdec- i jak tam urodzinki minęły?? gratuluje pozytywnie zdanego egzaminu:tak:, jednak skusiłaś się na ciuszki:-D:-D ja nadal nic nie mam, ale może w tym tygodniu się wybiore?
No i dotrwałam do konca:-D:-D, wielki wyczyn, połtorej godziny, lece jeszcze pogladać co tam na brzuszkach, zakupach, zdjeciach usg:-D:-D
Aha byla jeszcze mowa o wózkach, my zastanawimy się nad trzyfunkcyjnym, cos na ksztalt takiego:
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: X-lander XA 2010 głęboko-spacerowy + fotelik X-CAR dostawa w Polsce 0zł

Ostatnia edycja:
Uff w koncu przeszłam wszystkie watki:szok::szok:, ale była produkcja w ten weekend, ale zaległosci nadronione w 2 godziny z kawałkiem:-D mozna isć spac:-D:-D, dobranoc:-)
Gosiu ja narazie jeszcze nie mam problemu z brodawkami, bolały moze mnie tylko raz, ale znośnie.

czesc dziewczyny:tak: no w końcu nadrobiłam zaleglości

ja juz tez po 4 egzaminach 3 zaliczone na 4.5 a jeden niestety do poprawki ale to ten który sobie odpuscilam:-D:-D:-D
Gratuluje pozytywnych wieści z wizyt

jutro moja trzymajcie kciuki hehe

zdec- gratuluje również zdanego egzaminku oby tak zawsze:tak::tak::tak:

ja zmykam spać bo coś głowa mnie boli strasznie dobranoc;-)

obejrzałam właśnie te filmiki- są super! Na końcu oczywiście się spłakałam :-D:-D
Nie piszcie jutro za dużo, bo pracuję 9-19.30...., boję się, że później Was nie nadrobie :-(
W każdym razie miłego poniedziałku życzę, a tym, które maja dziś wizyty- udanych spotkań z maluszkami :-)

A ja nie mogę spać :confused:
Położyliśmy się ok 22, a ja już o 2 byłam wyspana, męczyłam się przekładając się z boku na bok do teraz aż stwierdziłam, że muszę coś zjeść :-D Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się zasnąć bo do 8 sporo czasu.

hefi - jak tam palce męza?? mężczyźni czesto takie sytuacje wykorzystuja, hhi nie moze nic zrobić bo go boli:-), ciekawe jak by musiał urodzić to by dopiero się dowiedział co to za bol:tak:
.....
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: X-lander XA 2010 głęboko-spacerowy + fotelik X-CAR dostawa w Polsce 0zł

Palce męża powoli dochodzą do siebie :-D W sumie bardzo się mój mąż nie może nimi wykręcać bo skoro: 1. nie chciał sobie dać pomóc - żadne proszki przeciwbólowe itp, bo po co; 2. chodził normalnie do pracy a tam niestety ale prawa ręka jest mu potrzebna ; to chyba znaczy że aż tak źle nie było z jego bólem...
Co do wózka to super moim zdaniem :tak: podobają mi się tego typu "pojazdy" :-D

Czy Was też tak strasznie bolą piersi????? Dokładnie brodawki:szok:skłonna jestem wyć z bólu:szok:

Mnie brodawki nie bolą, ale są strasznie ostatnio wrażliwe :baffled:

Ja filmiki widziałam wcześniej - koleżanka mi podesłała - ale nie obejrzałam ich całych tylko tak mniej więcej :sorry2: ale chyba skuszę się może po pracy na mały seansik :-D skoro mówicie, że fajne.

reklama
Witam z rana.

Powodzenia dzisiejszym wizytówkom:tak:czekamy na relacje.

zdec, paula24211 gratuluje zaliczonych egzaminów:tak: a ten jeden który został napewno paula poprawisz bez problemu:tak::-D

Ja znów nie wiem co na obiad:no::baffled:nie znosze tego "stanu niewiedzy":dry::-D

Miłego dnia.

Do góry