reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Magdalena - gratulacje z powodu zdrowego dzieciaczka :-D tylko dziwne, że 3D nie chciała włączyć ja miałam włączone, a z tego co piszesz Twoja dzidzia jest od mojej sporo mniejsza

.
no właśnie dziwne:confused:, coś tłumaczyła jeszcze ze nie ma sensu robić 3D, bo dziecko nie jest odpowiednio ułożone do tego obrazu, no trudno

reklama
Nareszcie koniec pracy i zmykam na obiad do rodziców:-)przynajmiej w sobote i niedziele nie musimy obiadów gotowac bo w sobote do teściów a w niedziele do rodziców:-D

no właśnie dziwne:confused:, coś tłumaczyła jeszcze ze nie ma sensu robić 3D, bo dziecko nie jest odpowiednio ułożone do tego obrazu, no trudno

Jest w tym coś prawdy. USG 3D najlepiej wykonać między 14 a 17 tyg a potem między 26 a 34 tygodniem.

Ja byłam w 21tc i faktycznie nie było widać twarzy i jak pamiętacie u Gosi też nie było widać a była w tym samym okresie :-)

A u mnie placek z colą wlaśnie siedzi w piekarniku:tak::-D
Piekę często coś podobnego (ale bez coli) , bardzo szybki w przygotowaniu "Murzynek". Zobaczymy jaki jest ten:tak:nie moge się doczekać.

Ja miałam straszną ochotę na jakieś ciacho czekoladowe ale na to z colą nie miałam kilku składników w tym coli ;-) więc zrobiłam po swojemu (zmodyfikowałam trochę internetowy przepis) i zobaczymy co z tego wyjdzie :-) A jak nie wyjdzie to zostaje stacja BP i ciacha czekoladowe z bezą.

Chyba i mnie dopadła "ciążowa niezdarność":-)
Wczoraj parkując na podwórku u teściów tyłem nie trafiłam w odśnieżony fragment podwórka tylko wjechałam z impetem w kopny śnieg:zawstydzona/y: Samochód aż się podniósł;-)Maż pół godziny auto odkopywał.... do tego zgubiłam potem skórzane rękawiczki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zdarzyło mi sie to poraz pierwszy od kilkunastu lat:no::no::no:

ewus2090 - słusznie zrobiłaś, że się nie angażowałaś. Przynajmniej cześć nerwów Cię ominęła. Głupek nawet nie wie co stracił odcinając sie od Ciebie i maluszków.

magdalena79 - gratuluje syneczka:-)

U mnie nic się nie zgadza - z testu wynika 50/50%, z kalendarz chińskiego chłopiec, a z USG najpewniej dziewczynka;-) Zobaczymy jeszcze jutro na wizycie - może się wyklaruje;-)

Cześć dziewczyny!
Widzę, że nie tylko ja pospałam na całego :-)

karo85, zyraffka - jak tam Twój brzuszek? przeszło?

hej kobietki!

ja nadal sporo leżę, bo mnie nadal boli:-(
jutro o 14 jestem umówiona na wizytę i badanie- może coś się wyjaśni. Mam nadzieję, że to więzadła i ginka mnie uspokoi.

reklama
Witajcie, prawie się popłakałam dziś na meczu tak mi było żal chłopaków, oj hormony, hormony....
Melduję, że ciasto z colą upieczone i częściowo zjedzone- pychotka :-) A poza tym dzień przebimbany :zawstydzona/y:

Agi78 - Klementinka ma rację, ptasie mleczko było wg przepisu Lencji:-)
czarnawiedźma- ale smaka zrobiłaś na to czerwcówkowo- kozio- serowe spotkanko :-p Może kiedyś się uda :-)
AgnieszkaJ- gratulacje! Witam Bydgoszczankę :-):-) Napisz coś więcej o sobie
koriander- a ja już zapomniałam jak wiosna wygląda :-(Patrząc na dwór wydaje mi się niemożliwe, żeby kiedykolwiek nadeszła :no:
Agi78- ja z moją mamą mam podobnie- przez telefon miód- malina- super przyjaciółka, a jak się widzimy osobiście to po pół godzinie mam jej dość tak się wszystkiego czepia :wściekła/y:Jednak telefon to cudowny wynalazek :tak:
magdalena79- gratuluję kolejnego chłopaka! Super, że zdrowiutki :-)
ewus- współczuję krwotoku z nosa, ale zawsze to w sumie plus, że z nosa ;-)
karo85- trzymam kciuki jutro za wizytę, mam nadzieję, że to nic poważnego, że faktycznie tylko ta macica jakoś tak nieszczęśliwie się chwilowo rozciąga :baffled:

Buziaki

Do góry