Dzień dobry, ale tu cichutko jeszcze
czy wszystkie jeszcze śpią? z reszta się nie dziwię w końcu niedziela dzisiaj, ja planów na dziś nie mam, może jakiś spacerek a tak to błogie lenistwo:-)
czy wszystkie jeszcze śpią? z reszta się nie dziwię w końcu niedziela dzisiaj, ja planów na dziś nie mam, może jakiś spacerek a tak to błogie lenistwo:-)
ha haha dobre to, no tak też nie wiedziałabym co zrobić gdyby synuś przyszedł do mnie z taką prośbąpowiem Wam, że wszystko przyjdzie samo:-) ja jak Patryk był mały to nawet się nie zastanawiałam co i jak jakoś samo wychodziło, a dziś rano to mój synek spytał się taty czy jak urośnie to też Go nauczy siusiać na stojąco(na razie siada na kibelku) i całe szczęście,ze poszedł z tym do taty
super gratuluję sporego syneczka a z serduszkiem na pewno będzie wszystko dobrzeWitam.
Zdec- dużo zdrówka Wam życzę i spełniania marzeń.
Ja po USG 3D. Potwierdziło się na 100% ,że będzie synuś. Chłop jak dąb- 498 gram.
Wszystko by było ok , ale lekarz znalazł w serduszku zwapnienie i musimy iśc do kardiologa.
Czy już któraś nie miała takiej sytuacji?
Zdjęcie dam jutro, bo musze dojśc do siebie. Jestem przerażona.
Gratuluję i wierzę że wszystko będzie dobrze z serduszkiem ...Napewno będzie silny chłopak o mocnym sercu!!!!
Ja właśnie sprzątać skończyłam....Wysprzatałam cały dom, w międzyczasie zrobiłam obiad i wzięłam się do roboty....Ponad 3 godziny mi to zajęło...ale wszystko lśni i gdy skończyłam odrazu z sił opadłam i moja energia gdzieś odpłynęła....
pracowite z was mróweczki, żeby mi się tak czasami chciało:-)Ale mnie dziś energia roznosiła- sprzątałam calutki dzień z jedną przerwą na mecz :-)
Nawet ułożyłam i poprasowałam całą garderobę męża- chyba nigdy wcześniej nie byłam tak dobra
Deserek ptasie mleczko- PYCHA, mąż też zachwycony Jeżeli jest tu jeszcze ktoś kto nie robil to polecam