reklama
czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
Przepraszam, że się tak rozpisałam ale jakoś te 40 stron musiałam nadrobić A wierz mi że to i tak mało jak na moje możliwości ;-) A jak na złośc magisterki jakoś nie chce mi się pisaćczarna wiedzma normalnie jestem pod wrażeniem Twojego postu, to wygląda co najmniej jak początek książki: Porady dla Kobiet w ciąży
czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
I tak trzymaj! I jak też tak staram się myśleć! Za wszelką cenę ;-)Jednak jak sobie wkręciłam że tak naprawdę na większość rzeczy nie mamy wpływu więc niema co się nimi martwić :-)
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
anecznik - pewnie, że zdrówko małej najważniejsze, ale miałam nadzieję, że może jednak buźkę nam pokazała ale w sumie jeszcze zdążymy sie na te śliczności w życiu napatrzeć
A jak na złośc magisterki jakoś nie chce mi się pisać
To samo mi :-( Pewnie do poniedziałku nawet jej nie ruszę a potem będę mieć do siebie pretensje że tyle czasu zmarnowałam Tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę odkłada.
kreatorka najważniejsze że buźkę widziałam i mam ten obraz w głowie :-)
Przeszłam się przez cały oddział patologii ciąży i aż szok ile tam dziewczyn jest, na szczęście widziałam same w bardzo zaawansowanej ciąży :-)
Ostatnia edycja:
Anecznik - najważniejsze, ze z malutką wszystko w porządku, a do płci się przyzwyczaicie szybciutko jak reaguja w rodzinie na to, gdy mówicie, ze nie znacie płci??? - bo my naprawdę nie znamy a pytań i nacisków o płeć mam juz powyzej nosa - czy innym tak trudno uwierzyć, że można nie wiedzieć
Czarna Wiedźmo - szacunek pełen za powyzszego posta - czy Ty to gdzieś zapisujesz??? po tak szczegółowej odpowiedzi jestem pod ogromnym wrażeniem i dziękuję za dobre słowo:-)
Czarna Wiedźmo - szacunek pełen za powyzszego posta - czy Ty to gdzieś zapisujesz??? po tak szczegółowej odpowiedzi jestem pod ogromnym wrażeniem i dziękuję za dobre słowo:-)
czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
Oj znam ten bólTeż mam postanowienie zaczęcia w poniedziałek i zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam tez plan zakończenia do kwietnia, bo ja tylko do końca lipca moge się obronić, potem czekają mnie róznice programowe a wiem że tych już by mi się nie chciało wyrównywać, tym bardziej że bobek będzie już na świecie. Może się jakoś wzajemnie będziemy motywować??To samo mi :-( Pewnie do poniedziałku nawet jej nie ruszę a potem będę mieć do siebie pretensje że tyle czasu zmarnowałam Tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę odkłada.
A z ciekawości - co studiujesz??
czarna wiedzma
Skromna i Gospodarna ;-)
Hihihihi prawdę mówiąc zapisuję, ale tylko nicki żeby mi się nie pomajtały, bo często macie podobne, a wiadomości zapamiętuję, zwłaszcza jeśli pochodzą od tych które często pisują.Czarna Wiedźmo - szacunek pełen za powyzszego posta - czy Ty to gdzieś zapisujesz??? po tak szczegółowej odpowiedzi jestem pod ogromnym wrażeniem i dziękuję za dobre słowo:-)
ewelinka307
Fanka BB :)
anecznik-gratuluje córci ja już niemoge się doczekać piątku może wkońcu się dowiem kto u mnie siedzi w brzuchaczu!
A ja siedze u teściów i odpoczywam po obiadku bo strasznie się najadłam!
A ja siedze u teściów i odpoczywam po obiadku bo strasznie się najadłam!
reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kobietki jeżeli któraś chce oddać 1 % podatku to bardzo proszę
To jest córeczka mojej kuzynki, oficjalna strona:
Wiktoria Surowiec
ZA KAZDE WSPARCIE DZIEKUJE!!!
To jest córeczka mojej kuzynki, oficjalna strona:
Wiktoria Surowiec
ZA KAZDE WSPARCIE DZIEKUJE!!!
Załączniki