kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
No i jestem po wizycie, a już myślałam, że się nie uda dojechać i będę musiała odwołać, bo akumulator w samochodzie padł a na wizytę tam gdzie byłam do poradni zapisana się 3 tygodnie czeka, wiec byłam zła i smutna, aż się popłakałam, ale udało sie opanować sytuację ciocia mojego chłopaka pożyczyła samochód i chociaż sie spóźniliśmy 20 min to nas przyjęli :-):-) zaraz nadrobię co tam naskrobałyście mam nadzieję, że same dobrze rzeczy, a ja już piszę co u niuni
Wiec potwierdzam już po raz kolejny, że jest dziewczyneczka oficjalnie ogłaszam, że mieszkańcem mojego brzuszka jest Nina Moja księżniczka waży 469 g, wszystkie badania super, mała rozwija sie prawidłowo :-):-) jest okazem zdrówka :-):-) szczęśliwa jestm bardzo, bardzoooo nie ma żadnych powodów do niepokoju, wszystkie narządy i wymiary są prawidłowe :-):-)
Wiec potwierdzam już po raz kolejny, że jest dziewczyneczka oficjalnie ogłaszam, że mieszkańcem mojego brzuszka jest Nina Moja księżniczka waży 469 g, wszystkie badania super, mała rozwija sie prawidłowo :-):-) jest okazem zdrówka :-):-) szczęśliwa jestm bardzo, bardzoooo nie ma żadnych powodów do niepokoju, wszystkie narządy i wymiary są prawidłowe :-):-)