Witajcie poranną porą,
Muszę się wziąć za naukę a strasznie mi się nie chce.:-(
To chyba mój też się do was dołącza. Ma na dzisiaj wieczór jakieś plany, będzie grał z kolegą na konsoli:-(Masakra, widzę jednak że wiek nie ma nic do rzeczy, bo oni wszyscy są jak małe dzieci.
kajdusia co do zdjęć to nie wiem czemu ale jakoś się zagadałyśmy i żadnego nie zrobiłyśmy. Ale spokojnie nadrobimy to następnym razem:-):-) Tylko tym razm wycierzemy większą galerię gdzie jest więcej dziecięcych sklepów:-)
Ewus dziękuję za życzenia
Właśnie przyszło moje śniadanko do łóżka więc idę jeść
Muszę się wziąć za naukę a strasznie mi się nie chce.:-(
Wszystkie opinie trzeba dzielić prze pół. Najlepiej znaleźć kogoś zaufanego co miał ten wózek lub tej firmy. Czytałam bowiem, że dużo firm wynajmuje ludzi do pisania pozytywnych opinii o ich produktach i negatywnych o konkurencji.
Mój mąż właśnie mi oznajmił ( mimo iż jest strasznie zmęczony jak sam wcześniej twierdził), idzie z kolegami na piwo dziś i na jutro też jest umówiony i czy nie mam nic przeciwko. Jasne że nie mam z chęcią posiedzę cały weekend sama w domu z moimi cholr..... hormonami. Ci faceci czasem nie mają w sobie za krzty empatii. Nie chce być złośliwa ale mam nadzieje że dziś lub jutro kumple go wystawią.
To chyba mój też się do was dołącza. Ma na dzisiaj wieczór jakieś plany, będzie grał z kolegą na konsoli:-(Masakra, widzę jednak że wiek nie ma nic do rzeczy, bo oni wszyscy są jak małe dzieci.
kajdusia co do zdjęć to nie wiem czemu ale jakoś się zagadałyśmy i żadnego nie zrobiłyśmy. Ale spokojnie nadrobimy to następnym razem:-):-) Tylko tym razm wycierzemy większą galerię gdzie jest więcej dziecięcych sklepów:-)
Ewus dziękuję za życzenia
Właśnie przyszło moje śniadanko do łóżka więc idę jeść