reklama
Gosia***
Fanka BB :)
A mam jeszcze pytanko do dziewczyn, które mają już pociechyszczególnie te młodsze. Czy nosicie swoje maluchy??? Mój Wojtuś ma ponad 2 lata i przyznam że trochę go noszę Szczególnie po schodach, ale sadzam go sobie na boku(tak jakby na biodrze) i wtedy nie odczuwam ciężaru
Mi dziś nie brakowało dużo żeby się rozryczeć, wszystko przez te mdłości. Cały dzień mam wrażenie że powinnam jak najszybciej iść do wc czasem to nawet siedząc w fotelu mam postawione wiaderko obok i ten niemożliwy metaliczny posmak w ustach, jakbym zębów dobre parę dni nie myła. Już mam dość a to do końca pierwszego trymestru jeszcze ponad miesiąc. Zresztą już zapowiedziałam przyszłym dziadkom żeby na drugiego wnuka z naszej strony nie liczyli raczej
Proszę tylko nie piszcie że w czerwcu zostanie mi to wszystko wynagrodzone Już widok bijącego "serduszka" w kijance jest jakimś pocieszeniem, ale zresztą same wiecie.
Proszę tylko nie piszcie że w czerwcu zostanie mi to wszystko wynagrodzone Już widok bijącego "serduszka" w kijance jest jakimś pocieszeniem, ale zresztą same wiecie.
Witam wszystkie czerwcóweczki!
Matko jak ten czas leci wchodzę sobie dzis na bb a tu szok juz jest temat czerwiec2010. A jeszcze nie dawno to ja bylam w ciązy.Pamietam chyba kazdy miesiac, szczegolnie ciezkie poczatkiJa jestem lipcoweczką 2009. I rowno rok temu zaszlam w ciazea teraz mój bąbel ma 3-mce.
Takaze zycze wszystkim mamusią duzo sczescia, szczesliwego rozwiazania! Ciąża to chyba jeden z pieknieszych okresow zycia kobiety
p.s dla dziewczyn,które po raz pierwszy zostaną mamusiami, zaufajcie swojej intuicji, jesli sie czegos boicie,cos Was boli, walcie smialo do lekarza, bo czasami wazne są godziny tak bylo w moim przypadku na poczatku ciazy i w polowie, w dobrym momencie znalazlam sie w szpitalu. Nie bojcie sie,ze wyjdziecie na "panikary" wkoncu to dla dobra tej kruszynki,
POWODZENIA!
Matko jak ten czas leci wchodzę sobie dzis na bb a tu szok juz jest temat czerwiec2010. A jeszcze nie dawno to ja bylam w ciązy.Pamietam chyba kazdy miesiac, szczegolnie ciezkie poczatkiJa jestem lipcoweczką 2009. I rowno rok temu zaszlam w ciazea teraz mój bąbel ma 3-mce.
Takaze zycze wszystkim mamusią duzo sczescia, szczesliwego rozwiazania! Ciąża to chyba jeden z pieknieszych okresow zycia kobiety
p.s dla dziewczyn,które po raz pierwszy zostaną mamusiami, zaufajcie swojej intuicji, jesli sie czegos boicie,cos Was boli, walcie smialo do lekarza, bo czasami wazne są godziny tak bylo w moim przypadku na poczatku ciazy i w polowie, w dobrym momencie znalazlam sie w szpitalu. Nie bojcie sie,ze wyjdziecie na "panikary" wkoncu to dla dobra tej kruszynki,
POWODZENIA!
ja z checia wolała bym miec te mlosci , zeby tylko tego plamienia nie miec..;-)
To kolejny dowód na to że sposób myślenia zależy od miejsca siedzenia ;-) Wiem że każda ma swoje lepsze i gorsze dni ale dobrze jest tak odreagować :-)
A do mojego faceta od dziś nie mówię już skarbie itp. tylko "kochana przyczyno moich mdłości" :-)
Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy Wam tez powyskakiwalo tyle pryszczy na buzi ??
No mnie dzisiaj to tak wysypalo siedze i sie drapie bo swedzace ..
gosia ja swojego na szczescie nosic juz nie musze ,ale wlasnie tak na boczku to wydaje mi sie najbezpieczniejsze
anecznik jeny ja to sie boje tych mdlosci brr...w pierwszej ciazy mialam takie cofki ,no i przewrazliwienie na punkcie zapachow
natucha11 Oj nie dziwie sie Tobie ,ze sie martwisz .Ale skoro bylas w szpitalu ,lekarz zbadal i mowil ,ze ok to nie ma chyba po co sie nakrecac bo tylko szkoda Twoich nerwow .Wiem ,ze latwo tak mowic ....ja tez ciagle o czyms mysle i cie nakrecam
No mnie dzisiaj to tak wysypalo siedze i sie drapie bo swedzace ..
gosia ja swojego na szczescie nosic juz nie musze ,ale wlasnie tak na boczku to wydaje mi sie najbezpieczniejsze
anecznik jeny ja to sie boje tych mdlosci brr...w pierwszej ciazy mialam takie cofki ,no i przewrazliwienie na punkcie zapachow
natucha11 Oj nie dziwie sie Tobie ,ze sie martwisz .Ale skoro bylas w szpitalu ,lekarz zbadal i mowil ,ze ok to nie ma chyba po co sie nakrecac bo tylko szkoda Twoich nerwow .Wiem ,ze latwo tak mowic ....ja tez ciagle o czyms mysle i cie nakrecam
lena25
[url=http://www.suwaczki.
witam i gratuluje ja wizyte mam 3.11 i tez czekam na bijące serduszko.No dziewczyny ja już po!!!!
Same dobre nowiny!!!! Fasolinek jest ale tętna jeszcze nie było wiec za dwa tyg mam się zgłosić już z wynikami badan.Nie wiem czy dobrze usłyszałam ale Ginka mowila ze ma około 1 cm .Tylko sama nie wiem czy czegoś nie poprzekręcałam bo taka jestem szczęśliwa ,że połowe zapomniałam co ona mi mówiła.Termin 22.06.2009
A termin masz chyba na 2010, ja tez mam termin na 22.06.2010r.
Mnie dzisiaj tak cofnęło jak mój facet rybę na obiad smażył :-(
zbliżyłam się do obiadu dopiero jak ryba ostygła i przestała tak "śmierdzieć" a facet musiał się przebrać bo według mnie przesiąkł tym zapachem :-)
Z tym zamartwianiem się to macie racje tylko czasem to ciężkie. Ja jeszcze niedawno po każdym ukłuci w podbrzuszu leciałam do wc sprawdzić czy nie plamie zwłaszcza że mam upławy i często mam takie mylne wrażenie. Teraz postanowiłam się opanować i nie dać zwariować bo w końcu wywołam sama tego "wilka" z lasu.
reklama
lena25
[url=http://www.suwaczki.
czesc ja nie mam jeszcze dzidzi ale moja kolezanka ma 1,5 roku, tez ja nosiła i urodziła sporo przed terminem, wiec prosze oszczedzaj sie:-)A mam jeszcze pytanko do dziewczyn, które mają już pociechyszczególnie te młodsze. Czy nosicie swoje maluchy??? Mój Wojtuś ma ponad 2 lata i przyznam że trochę go noszę Szczególnie po schodach, ale sadzam go sobie na boku(tak jakby na biodrze) i wtedy nie odczuwam ciężaru