reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
a u mnie znowu kiepsko :-( dzis jest dzien w ktorym powinnam dostac miesiaczke, jakies skurcze mialam na wet mi krwi troche poleciało, byłam w szpitalu, ale jest wszsytko ok. masakra jakas, zdołowana jestem :-:)-:)-(

ze wszsytko jest tak jak było, tylko ten woreczek troche jest wiekszy ma 5mm , ale zarodka jeszcze nei widac, lekarz powiezdiał ze nei mam sie czym martwic, ze niektore kobiety tak maja do 3 miesiaca, jak mam miec taki stres do 3 miesiaca to fajnie ....
biore ta luteine juz 2 opakowanie , ostatnio nawe prawie nei maiłam tych plamein, a dzis znowu i to z podwojna siła dlatego tak sie wystraszyłam..

Ostatnia edycja:
No to znaczy ze wszystko w porządku jest, aczkolwiek rozumiem ze sie denerwujesz. Moja bliska kolezanka miałą takie plamienia przez 3 miesiące własnie, a teraz szczesliwie dotarła do 9 miesiąca :tak: Głowa do góry!

no moja mam tez mi mowi ze bezdie ok wszsytko, ze ona jak bya w caizy z moim bratem to tez tak miała ( mam brata ktory ma 4 latka :-) ) ,
DZIEKUJE CI za pocieszenie, ale wiesz zawsze człowieka różne mysli nachodza, czasami neipotzrebnie, no ale człowiek to człowiek ;-)

natucha11 jeśli wszystko jest w porządku to tylko się cieszyć:tak::-)rozumiem że sie denerwujesz, ale myśl pozytywnie bo to ważne;-)Będzie dobrze!! Trzymaj sie kochana:-)

reklama
Do góry