reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Powiem Wam ,że mój mąż już prawie od dwóch tyg wie o ciąży, ale dopiero jak mu teraz powiedziałam ,że Pani doktor potwierdziła to normalnie miał łzy w oczach :)

reklama
No dziewczyny ja już po!!!!
Same dobre nowiny!!!! Fasolinek jest ale tętna jeszcze nie było wiec za dwa tyg mam się zgłosić już z wynikami badan.Nie wiem czy dobrze usłyszałam ale Ginka mowila ze ma około 1 cm .Tylko sama nie wiem czy czegoś nie poprzekręcałam bo taka jestem szczęśliwa ,że połowe zapomniałam co ona mi mówiła.Termin 22.06.2009

Gratuluje! Moj pecherzyk w 5t.i5d. mial 8.85mm Teraz juz jest 6t.2dz. ciekwe jaki jest duzy?!Aaa i rodzic bedziemy 'razem' mag!pozdrowka

Powiem Wam ,że mój mąż już prawie od dwóch tyg wie o ciąży, ale dopiero jak mu teraz powiedziałam ,że Pani doktor potwierdziła to normalnie miał łzy w oczach :)
Moj jak zrobiłam test to tez tak jak by nie dowiezał , dopiero jak lekarz potwierdził to jakos to do niego dotarło, wiec faceci to chyba juz tak maja :-)

Hej .
meg suuuuuper wiesci :-):-):-)

Ale mam dzisiaj lenia .
Ale to chyba przez ta pogode :/

Moj mąż jak sie dowiedzial ze jestem w ciazy szok :rofl2:
Az nie mogl nic powiedziec hehe i odrazu to kiedy sie urodzi :-)
A moj synek chodzi i mowi ,ze tez ma dzidzie w brzuszku hihi
Maz to by chcial drugiego synka ,ja chyba tez :-)
Szczerze to plec mi obojetna jest i jak to sie mowi ,wazne zeby bylo zdrowe !

Ja juz po usg :) Wszystko w porządku :tak: Serduszko bije, dzidzia ma 1 cm :-D
Tylko pani dr spóźniła się 40 min :wściekła/y:

No i spodnie sobie kupiłam :) Niby w Cubusie więc nie ciążowe, ale spokojnie za ciążowe moga robić :tak: Czarne dzinsy rurki ale bez rozporka i guzika tylko w gume:cool2: W H&M jakoś drogo mi się wydało 179zł za spodnie...

agast22 szczęściarą jesteś że już miałaś USG i że wszystko w porządku:laugh2:
Gratuluję:tak::tak: 179zeta za spodnie?? :sorry: Trochę sporo..... Jeszcze na początku tego roku kosztowały w granicach 149:szok: No ale widocznie mamy baby buuuum i dlatego wszystko co z dziećmi związanie drożeje jak szalone:-D

agast22 szczęściarą jesteś że już miałaś USG i że wszystko w porządku:laugh2:
Gratuluję:tak::tak: 179zeta za spodnie?? :sorry: Trochę sporo..... Jeszcze na początku tego roku kosztowały w granicach 149:szok: No ale widocznie mamy baby buuuum i dlatego wszystko co z dziećmi związanie drożeje jak szalone:-D

Ja też płaciłam w HM za spodnie 179zł ale są super :tak:

A co do baby buuum to normalnie epidemia ciąży; moja fryzjerka w ciąży i kosmetyczka też, hihi :rofl2:

No i spodnie sobie kupiłam :) Niby w Cubusie więc nie ciążowe, ale spokojnie za ciążowe moga robić :tak: Czarne dzinsy rurki ale bez rozporka i guzika tylko w gume:cool2: W H&M jakoś drogo mi się wydało 179zł za spodnie...

wow jaka cena:eek:
Ja za swoje H&M na allegro dalam 55 zl z przesylka :-)
Ale jak nówki:-)
Narazie leza i czekaja na wiekszy brzuszek :cool2:

zdec Supcio ,ze wszystko z dzidzia ok no i zazdroszcze USG:cool2:

reklama
Do góry