nemezizaki
Zaangażowana w BB
Aż wstyd pisać przy tym o własnych sprawach...ale może trzeba przełamać smutne wieści.....
z 90 % siusiaka mam 100% cipuszkę....hahahhahahaha i u mnie lekarz dał ciała..
Będę miała córcię:-)
jest zdrowiutka, ma 15 cm i waży 250 g...wszystkie pomiary w normie.
Jutro zamieszczę foteczki z usg...
Karo bardzo się cieszę z dobrych wiadomości a dzidzia zrobiła Ci niezłą niespodziankę. Coraz bardziej się zastanawiam czy nie poczekać z niebieskim kolorem bo dzidzie tekie niespodzianki robią i mój Wiktor okaże się Wiktorią :-) (płeć co prawda też określono mi w 13 tc ale w 19 potwierdzili więc może zmiany już nie będzie).
dziewczyny chciałam tylko napisać,że jestem już po wizycie, muszę bardzo na siebie uważać, bo okazało się,że moje łożysko ułożyło się bardzo nisko z przodu:-(
mam nakaz minimalnego wychodzenia z domu, a już o większych zakupach mogę zapomnieć:-( muszę uważać też na ciśnienie i je kontrolować co jakiś czas
z dzidzią wszystko ok, i są szanse,ze to będzie dziewczynka, chociaż dzidzia spała na badaniu i skrupulatnie się schowała, lekarzowi udało się co nieco podpatrzeć i siusiaka nie widział, ale 100% pewność będzie za tydzień na USG 3D
już mnie przestała cieszyć dzisiejsza wizyta....:--(
Paulka głowa do góry, najważniejsze że z dzidzią wszystko ok. Jeśli Ci to jakoż pomoże to u mojej siostry było podobnie. Znaczy się jest bo ma termin na 20 kwietnia i zdiagnozowali u niej łożysko przodujące. Nie musi leżeć cały czas, najważniejsze aby się nie przemęczała i przede wszystkim niczego nie dzwigała. Wie też na pewno że nie urodzi normalnie ale będzie musiała mieć cc.
Ale do tego czasu może funkcjonować normalnie tylko musi bardzo uważać na siebe.