reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Paula wszystkiego naj naj naj:tak::tak::tak: zdrowej i dużej dzidzi:tak: i dużo dużo spokoju.wszystkiego najlepszego

cobra miałam podobny przypadek w wakacje...Tylko że mój samochód stał pod blokiem(bo akurat byłam u ojca moich dzieci...) A kiedy zeszliśmy ok.23 ) to jedno lusterko było wybite a drugie połamane...Ze złością i płaczem zadzwoniłam na policje bo powiedziałam że nie daruję...Ale nawet niestety nie mogłam złożyć zeznania bo samochód jest zarejestrowany na tatę...Ale z tego co mi powiedzieli to i tak to nie ma większego sensu bo nikt(nawet złapany na podobnych czynach)się do tego nie przyzna...Więc lepiej bez nerwów wymienić do prostu straty...Ale w twoim przypadku jest inaczej bo samochody stały na prywatnej posesji..A to jest już włamanie...Więc myślę że chociaż i tak to za dużo nie da ale zgłoś to...Może będą mieli na oku Twój dom...A to już zawsze coś...Bo to jest tak że start i tak nie unikniesz...Ale też myślę tak jak dziewczyny że może to mieć coś wspólnego z Twoim mężem...Bo u mnie myślę że chodziło o zazdrość...Bo mój ex(ojciec dzieci) jest bardzo przystojny i wiele dziewczyn za to że był ze mną chciały się zemścić...Że wybrał mnie a nie je...

dziewczyny,zanim zaszlam w ciaze,kupilam sobie autko ,co prawa fiacika poj silnika 700,ale zawsze moj:) nie jezdze nim bo sie boje,mialam wypadek nie z mojej winy, tydzien po otrzymaniu prawka ;/ wczoraj dzwoni do mnie maz,podobno i w moim i jego aucie poprzebijali nam opony,i polamali lusterka jest sens zglaszac to na policje?obydwa byly w garazu,na podworku niby psy.ja nie wiem jak to sie moglo stac.

Mi kilka miesięcy temu ktoś zarysował specjalnie prawie auto, na szczęście szkoda była naprawiana z AC bo kosztowała 3 tysiące... :nerd:

Na policję można zgłosić, ale czy oni coś z tym zrobią to inna sprawa, najprawdopodobniej po 30 dniach dostaniesz pismo o umorzeniu.

hEJ JA JUZ PO WIZYCIE NIE BYŁAM BADANA TYLKO OD RAZU ZWOLNIENIE L4 BO JESTEM PRZEZIEBIONA ZMIENIŁAM LEKARZA!!!!

No co Ty... dlatego, że jesteś chora nie zbadał Cię? :szok:

Mi kilka miesięcy temu ktoś zarysował specjalnie prawie auto, na szczęście szkoda była naprawiana z AC bo kosztowała 3 tysiące... :nerd:

Na policję można zgłosić, ale czy oni coś z tym zrobią to inna sprawa, najprawdopodobniej po 30 dniach dostaniesz pismo o umorzeniu.

No co Ty... dlatego, że jesteś chora nie zbadał Cię? :szok:
Nie bo byłam tydzień temu a nic mi nie dolega:(

USG 3D na pewno jest w Dolmedzie i kosztuje 150zł. Dostajesz płytkę z nagraniem, a samo badanie trwa około 15minut, potem lekarz Ci wszystko tłumaczy:-)

KOCHANE POMOCY!!!!!!
jak nigdy dzisiaj przesoliłam tak fasolke po bretońsku ze:szok::szok::szok::szok::szok:

slyszalam ze ziemniak surowy wyciaga sól czy to prawda? jesśli nie to jaki sprawdzony sposób?

reklama
Podobno ziemniak surowy - ale nie próbowałam.

Spróbuj może trochę wody dolać, albo dodać cukru

no to sprobuje z tym ziemniakiem wody tez juz dolalam tyle ze :szok::szok::szok::-D:-D nie ma to jak gotować w ciąży i w swoje urodzinki hehe wiec za ciasto sie dzisiajnie biore zadne:no: he he;-):-)

Dziewczyny którym jeszcze nie dziekowalam za życzenia to dziekuje bardzo za pamięć:)))) jesteście Kochane

zdec- to ja pisalam o tych egzaminkach ale wychodze z założenia ze jeden mozna miec nie zaliczona jak sie uda to napisze cos tam czytalam ale wody nie bede lala bo facet jest wymagający i konkretny wiec wole dobrze sie nauczyc i isc ustniezaczac albo z innymi dziewczynami na poprawke hi hi bo wiem ze nie tylko ja odpuściłam u niego egz:tak::tak::tak::tak:

Do góry