reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

no to sprobuje z tym ziemniakiem wody tez juz dolalam tyle ze :szok::szok::szok::-D:-D nie ma to jak gotować w ciąży i w swoje urodzinki hehe wiec za ciasto sie dzisiajnie biore zadne:no: he he;-):-)

hehe mi też w ciąży jakoś często zdarza się przesolic potrawy. Ale przynajmniej mam wymówkę, że jakoś straciłam smak.

Możesz zawsze udać, ze ty nie czujesz , ze jest fasolka za słona i jeść z uśmiechem na ustach. :-) Ciekawe jak zareagowałby Twój mężczyzna na to??

reklama
Witajcie dziewczynki!
ledwo nadrobiłam to co od wczoraj napisałyście:-) i co i oczywiście nic nie pamiętam
dziewczyny od wczoraj mam problemy z ciśnieniem, wczoraj pod wieczór miałam 90/72 a dziś od rana wcale nie jest lepiej:-( najchętniej bym cały czas spała, nawet kawa mi nie pomogła:-(
dobrze,że mam dziś wizytę, bo nie wiem czy to z nerwów przez to ciśnienie, ale jakbym mnie czuła mojego maluszka, lekarz miał mi nie robić dziś USG, ale dzwoniłam do niego i obiecał mi,że oczywiście wszystko dziś sprawdzi i kazał mi się nie denerwować, tylko,że ja w pierwszej ciąży miałam często problemy z ciśnieniem i trochę się boje. Mąż i lekarz zakazali mi jeździć samochodem, a mój mąż zaangażował mojego tatę,żeby zawiózł mnie dziś na 16 do lekarza.

To normalne cisnienie - ja takie podobne miałam dzisiaj u lekarza i powiedział, ze jest ok. Mi sie raz nawet zdarzyło 77/50(pare). W ciąży podobno tak sie zdarza i lepsze takie, niz za wysokie.

hehe mi też w ciąży jakoś często zdarza się przesolic potrawy. Ale przynajmniej mam wymówkę, że jakoś straciłam smak.

Możesz zawsze udać, ze ty nie czujesz , ze jest fasolka za słona i jeść z uśmiechem na ustach. :-) Ciekawe jak zareagowałby Twój mężczyzna na to??

no juz troszke lepsza hi hi :tak::tak::tak: trudno jakaby nie była musi zjeść ale i tak czesto dosala i piprzy jeszcze wiec moze bedzie akurat dla niego:-D:-D:-D:-D no z chęcia bym zrobila tak jak piszesz ale ja nie jem fasolki jakos nie przepadam za nią ;-);-);-);-) ale zawsze w razie cos to zwalam na ciąże ze ten smak w ciązy to jest inny hi hi;-);-);-):-)

co do ciśnienia ja ostatnio jakies 3 dni temu chyba spalam prawie caly dzien na nic nie miałam sily i miaalm cisnienie 104/46 czasem zauwazyłam ze spada mi cisnienie z natury mam wyższe ale to pewnie ciąża a teraz tak pogoda caly czas sie zmienia fronty wiec to tez pewnie ma jakis wplywa na tonie wiem:baffled::baffled:

jakby było tego mało to jeszcze własnie poparzyłam sobie palec brrrr o jak boli:(

dzisiaj wogole juz wiecej sie nie zbliżam do garnków he he

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.

Nie udalo się. W niedzielę urodzilam. Za wcześnie. Okazalo się, że mam niewydolności szyjki, której nikt dwa tygodnie temu nie zauważyl. Jedyne objawy, to rano lekko twardy brzuch i zwiększone uplawy. Żadnych skórczy, ani bóli.

Tak mi przykro.... :( Nawet nie wiem co napisać....wszystko wydaje mi sie nie na miejscu. Przepraszam, ze tylko tak, ale straaaasznie, strasznie Ci współczuje :(

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Matko boska po prostu ten post mnie przeszył:-:)-:)-:)-:)-( Jezu jak to możliwe, przecież to już był 18 tydzień:-:)-:)-(
Kochana współczuję najmocniej jak mogę:-:)-:)-:)-( Mam nadzieję że masz oparcie w rodzinie i jakoś się trzymasz?:-:)-:)-(
Dlaczego nikt tego na USG nie zauważył?????????????? Jak będziesz miała siłę to napisz coś więcej..:-:)-:)-(

:-:)-:)-:)-( Agnieszko strasznie mi przykro, nie wiem co napisać, bo żadne słowa nie ukoja Twojego bólu:no: wspólczuje i sercem jestem z Toba:-:)-:)-(

reklama
Do góry