reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U mnie znalazłoby się jeszcze parę tytułów przeczytanych jednym tchem. Jednak podoba mi się kiedy po przeczytaniu czuję się jak idiotka tzn. że nie spodziewałabym się takiego zakończenia i szok (tak ja po ostatniej części Harrego) W książkach to się jeszcze zdarza, ale akcja w filmach niestety jest coraz częściej przewidywalna :-(
Fakt mnie też koniec zaskoczył...Ale to może i dobrze bo myslimy że znamy zakońzcenie a tu autor robi nam psikasa:-D:-D

dziewczyny właśnie jakoś tak mnie naszło na zerkniecie do styczniówek...Ile już tam rozpakowanych:szok::szok::szok: (były nawet bliźnieta:-)) taka troszke zazdrocha mnie wzięła że one już amy jeszcze połowa:baffled: ale się pocieszam bo przecież zaraz na forum bedą dalsze terminy i wtedy będą zazdrościć nam:-D:-D:-D

reklama
po zabawie z córą jakaś głupawka mnie dopadła i właśnie zaczęłam sobie wyobrażać człowieka z włosami rosnącymi wszędzie i w zastraszającym tempie,:-)
taka małpka zarośnięta w kilka sekund

to się niektórym powodzi własne planety:-)

a jak to napisałaś to ja sobie siebie wyobraziłam z tymi wszystkim włosami ... i że Ty mnie taką oglądasz ...

ja chyba pójdę ptasie mleczko z przepisów czerwcówek zrobić ... to mi na lepsze wyjdzie ;)

własna planeta ... "sie gra sie ma" - jak to moja chrześnica mówi ;)

kpi23 - mieszkać na ul. Wenus - ładnie :-)

okolica taka planetowa, inne ulice to Saturna, Księżycowa, Komety ...
jest tak trochę łyso jak na niezamieszkanej planecie hihihihiihihihihihi

dobra, idę do kuchni słodkości robić ..... :-D:-D:-D

Andzia S a orjętujesz sie jaka jest cena tej glukozy?i czy jak prywatnie sie robi to cos się dodatkowo płaci?
Ewuś - ja kupiłam w aptece i za 50 g zapłaciłam 2,88zł.:-)
Wg mnie glukoza nie jest straszna. jest bardzo słodka, tak słodka, ze po jej wypiciu masz ochotę czymś ją zapić, bo "gryzie" w gardło z tej słodkości. Pamiętaj żeby wypić ją od razu i nie robić przerw. Jednym duszkiem .
jak dla mnie też się nastwiłam na coś strasznego a z cytryną było naprawdę dobre:sorry2:
nigdzie nie znalazłam, że nie można ...
a po drugie chodzę do swojej kosmetyczki od lat i ona te zabiegi ciężarnym wykonuje od lat ... i nigdy się nikomu nic złego nie stało ...
mówiła, ze do tego stopnia, że kobiety przychodzą tuż przed porodem żeby ominąć golenie na porodówce ... i ona tak juz rozpoznaje brzuchy, że mówi kiedy zaczną rodzić ... :-)
to prawda boli ale za to spokój na dłużej i włosy juz nie te .... chociaż teraz to mi wszędzie rosną jak oszalałe ...
ja dawno temu czytałam i bardzo mi się podobała ...
a co ciekawe przeprowadzam się na ul, Wenus, czyli będę się tam świetnie czuła, jak myślicie? na swojej planecie to chyba nie moze być inaczej ...
Kpi - głupio się przyznawać, ale nigdy woskiem nie depilowałam - bo boli (tak mówią):zawstydzona/y: a co z kremami depilacyjnymi???
mieszkać na ul. Wenus - super:-)
ja nie czytałam:zawstydzona/y: ale lepiej żebym w obecnej sytuacji nie czytała takich książek...więc wzięłam sie za czytanie książki "Testament" Johna Grishamana....Ale jak skończę to ocenię,bo już się przejechałam na tym że czasami książka wydaje się nudna a potem jak się skończy to okazuje się że była ciekawa:tak:
ja lubię Grishama, chociaz wydaje mi się, że te starsze książki były ciekawsze

Ale ja jakaś dziś tu aktywna(aż za natto:p )he he tak mnie jakoś wzięło i wycisnęłam sobie sokowirówką sok z kilku jabłek normalnie pyszotka:0 mniam bym zrobiła jeszcze ale juz umyłam maszynę i nie chce mi sie znowu jej brudzić:/ ale polecam:)

O kurczaczki:szok::szok::szok::szok: co ja wyczytałam na styczniówkach:szok::szok: dziewczyna urodziła naturalnie!!!!synka z wagą 4922g i 64cm!!!:szok::szok::szok:normalnie szok:szok:(to sie nazywa urodzić odchowane dziecko:-D:-D:-D)

Cześć dziewczynki
bleee, za dużo zjadłam tortu i zasłodziłam się (sa dziś u nas obie babcie Piotrusia, więc świętowaliśmy zaległy dzień babci :-))

Dzięki za odpowiedzi i podpowiedzi w sprawie hemoroidów... no i jakoś tak mi lepiej, że nie jestem w tym sama :zawstydzona/y:

Iiwka- wszystkiego NAJ- zdrówka, ciepełka i radości :-)
zdec- ja biorę tylko feminital, tzn jak nie zapomnę :zawstydzona/y:
czarna wiedźma- suuper ta Wasza sypialnia :tak: U nas też maluszek będzie na razie spał z nami, a przed roczkiem "sprzedamy go: Piotrkowi ;-)
Lencja- Heheh, no to razem mamy coś wspólnego ze sztuką :-D Pracuję w Akademii Muzycznej i w Szkole Muzycznej- moi "podopieczni"" mają od 7 do 27 lat, więc wszystkie poziomy edukacji ;-) mam ponad dwa etaty, chcę pracować aż do rozwiązania, a już na pewno do końca maja ( pod koniec maja mam egzaminy uczniów i studentów, chcę ich doprowadzić do końca...) Ale zobaczymy jak będzie naprawdę:-) Jakbyś się kiedyś wybierała do Brzydgoszczy to daj znać ;-)
kpi- "gra sie ma sie" to ulubione powiedzenie w moim środowisku (muzyków rzecz jasna) :-D

Dobra, spadam idę do "babć"

reklama
Aż głupio się pytać, ale przed każdą wizytą golicie się na zero (tak jak do porodu) czy tylko tyle na ile żeby z majtek nic nie wystawało?? :zawstydzona/y: Pamiętam że kiedyś ogoliłam się kompletnie na zero(na przedszkolaka :-) ) to mnie ginekolog opieprzył, że te włosy to po coś tam są i tak to łatwiej się jakiegoś zakażenia nabawię.

Właśnie spojrzałam że lutówki też zaczynają się rozpakowywać :-D

Ostatnia edycja:
Do góry