reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej jestem tu nowa :-D
mam nadzieje ze mnei tu przyjmiecie :-p

ja jeszcze nie wiem czy jestem bo @ spoznia mi sie dopiero 3 dni ....
objawy moje to tylko :
bol tak jakby na @ ale nie przychodzi
moj K twierdz ze moje piersi sa inne niz zawsze ... ja tam zadnej roznicy nie widze hehe
i duzo sluzu

Witaj Smo!!
To życzę grubaśnych dwóch kreseczek!!!Trzymam kciuki:-D:-D

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
Ja trochę sie zdisiaj zaczęlam zastanawiać nad swoim wygladem. Trochę mnie niepokoi ten większy brzuch :-Dwiem, że to dziwnie brzmi.
Ale e ciązy pierwszej brzuch mi sie pojawil gdzieś w czwartym miesiącu, a tutaj ledwo zaczelam szosty tydzień a juz widzę róznicę. pozatym ostatni okres był bardzo skąpy i tak się zastanawiam czy oby to napewno był okres.

A moze przy drugiej ciąży brzuch rosnie juz wczesniej??? Wiecie cos na ten temat?? Do gina idę we wtorek, ale przez te dwa dni to chyba umre z niecierpliwości.:cool:

Smo witaj i również życzę pięknych dwóch kreseczek.
mama mikolaja jeśli mówi, zeby brać to pewnie wie co i jak. Ja tez się leczyłam (jeszcze w szkole) na tarczyce, ale nie pamiętam juz na co ("wyhodziły" mi wole).
scorpioniczkaa ja tez zastanawiam sie nad wyglądem, dzisiaj musiałam siedzieć z rozpiętymi spodniami, a jeszcze tydzień temu normalnie je zapięłam. W poprzedniej ciąży brzuszek dość szybko mi się pojawił bo około 3 miesiąca. Teraz pewnie będzie szybciej bo przed ciążą nieco przytyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dawaj znać co u lekarza. Ja jutro idę do rodzinnego (w IRL on prowadzi ciążę, ale zamieżam też pojechać do Polskiego lekarza)
Pozdrawiam

Jesooo juz czerwiec 2010!!!
Dziewczyny kazdej z Was
Spokojnych 9 miesięcy ciązy...czujcie sie jak najlepiej i wygladajcie jak najpiekniej!!!!
Pozdrawiaski

:-)dziekuje dziewczynki za mile powitanie :-D

strasznei sie boje ze znowu jak zrobie test to wyjdzie I krecha i przyjdzie @

dlatego czekam do tyg ...
szyjka jest twarda i zamknieta ...oby tak dalej

ale wam zazdroszcze ze wy juz wiecie ....

ale jakby sie udalo to moj ze tak powiem uszczelil sobie dzidzie w swoje urodzinki :D:-)

Smo, lepiej jeszcze nie zazdrościć. Ja wiem, że jestem w ciąży a nie wiem czy mój zarodek się wytworzył. Dzisiaj jadę do lekarza zobaczyć czy mój zarodek jest czy go nie ma.. Mam nadzieję, że jest.

Dziewczyny.. czy sa jakiś objawy gdy w macicy jest tylko pusty pęcherzyk?? Cały czas czuję się tak samo. Jest mi źlee ale z dnia na dzień coraz lepiej a to dopiero siodmy tydzień...

dziendoberek
u nas kiepsko cala noc nad ubikacja pozatym maly sie budzil co godzine i plakal jakby go ze skory obdzierali,ledwo zyje mdli mnie nadal boli zołądek i z dnia na dzien gorzej
czekam kiedy maly pojdzie spac i ide razem z nim ...;-):tak:

reklama
Mamo Mikołaja:)) rzeczywiscie :)) ja byłam u lekarza jak byłam w 4 tygodniu i trzecim dniu, ale lakarz nie podał mi daty terminu, teraz ide w środę, to mam nadzieję, że już się coś wiecej dowiem:)) z kalkulatora wychodzi mi 31 maja - 1 czerwca. Dam Ci znać jak lakarz już mi cos określi. Mnie też niestety męczą mdłości....

Do góry