reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kreatorka, takie krwawienie w ciązy to ponoć normalka - hormony i takie tam, mi lekarz zalecił brac na takie historie rutinoscorbin codziennie całe opakowanie i faktycznie odkąd biore to jakoś mniej mam takich akcji. A poza tym za krew i jej krzepnięcie odpowiedzialna jest wit. K.

Dobrej nocki Wam już zyczę!

reklama
Dlatego dobranoc wszystkim - jak zawsze jestem pierwsza:-D:-D:-D

Wczoraj to ja padłam chyba pierwsza ;-) odpłynęłam już po 20tej. :-D I wcale dzisiaj nie czuję się wyspana...

kreatorka, takie krwawienie w ciązy to ponoć normalka - hormony i takie tam, mi lekarz zalecił brac na takie historie rutinoscorbin codziennie całe opakowanie i faktycznie odkąd biore to jakoś mniej mam takich akcji. A poza tym za krew i jej krzepnięcie odpowiedzialna jest wit. K.

Dobrej nocki Wam już zyczę!

W jakim sensie całe opakowanie masz brać?? :szok: (bo zrozumiałam że 1 opakowanie w 1 dzień)

Ello;)
Serdecznie dziękuję za gratulacje;)
Ewitka-U mnie też jest przeplatanka ch dz ch dz .Mnie te wszystkie testy matura zmiana szkoł i przejscie z 3-4 czeka za rok.Syn jest w 3 tech córa w 2 gimn syn w 5 pdst i córcia w 2pdst,więc ten stres mi odejdzie przed porodem;)
Co do piersi-też mam bardzooooo duże na dodatek bardzo bolą mnie sutki,wczoraj odkryłam ze leci mi juz siara:o Też tak macie?
Przytyłam 3kg, więc jest myślę oki.
Wózek hmmm..Ponieważ maluszek ur się jak bd ciepło ,rezygnujemy z wózka z gondolą,poniewaz juz na zimę nie bd potrzebna gondola ,malenstwo bd chciało na pół leżąco oglądać swiat.Podobają mi się wózki z nosidłami tzw. torbą,jest bd praktyczny a i ceny w miarę przystępne;)coś w tym stylu--->
HIT ZESTAW SKRZAT YARIS KOŁA POMPOWANE+TACKA (879405793) - Aukcje internetowe Allegro.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki;)

Witajcie.
Ja dziś nawet dosyć wyspana jestem:tak:Wczoraj wieczorem odgrzałam sobie zupę warzywną z poprzedniego dnia i zjadłam 3 talerze:szok::szok::szok:mój mąż się śmieje że powoli zaczynam być jak odkurzacz:-pNa to oczywiście niestworzone ilości faworków:-)jeszcze trochę i będę jak słoń:szok::baffled:

A dziś ma wpaść do mnie koleżanka. Poznałaśmy się na ... sali poporodowej hihi bo tego samego dnia rodziłyśmy:tak:Teraz życie jej się komplikuje:-(ciągle jakieś problemy, a przedwczoraj jej mąż się wyprowadził:-( Nie bardzo wiem co jej powiedzieć, ale może tak po prostu sobiue poplotkujemy...poczuje się trochę lepiej:confused: Zobaczymy.

Olimpia72 śliczny wózek, mnie się też podobają wlaśnie takie:tak:tyle że ja nie kupuję bo mam po synku wlaśnie bardzo podobny do tego w kolorze ciemnej zieleni. Byłam bardzo zadowolona z niego : stabilny, dość lekki, wiele funkcji i lekko się jechało:-)

Miłego dnia Wam życzę;-)

W jakim sensie całe opakowanie masz brać?? :szok: (bo zrozumiałam że 1 opakowanie w 1 dzień)
Hahahaa...faktycznie tak to napisałam...to chyba z powodu późnej pory:tak:. Oczywiście codziennie po jednej sztuce aż do końca opakowania.

Tak w ogóle to dzień dobry moje miłe!:-)
Dzisiaj zapowiada się fajny dzionek bo ze znajomymi jedziemy do Wrocławia na Avatara!:-)

Olimpia72 super jest ten wózeczek! powiem Ci że z tych wszystkich które do tej pory oglądałam podoba mi się najbardziej a jaka ładna cena! Właśnie o to mi chodziło. Nie chcę przepłacać, nie ma takiej potrzeby. A jeśli chodzi o gondolę to też masz racje... latem mało praktyczna a później zbyt mała. O którym kolorku myślałaś? ;-)

Witam dziewczyny rano,
Mój mąż poszedł na popołudnie do pracy i niestety mnie obudził:-(
Tak to bym sobie jeszcze pospała conajmniej do teraz, no ale trudno, przynajmniej wynagrodził mi to śniadaniem do łóżka:-):-)
Dzięki za radę, bo znowu poleciała :wściekła/y: muszę chyba całą tą krew "spuścić" bo inaczej sie nie położę :dry:
A wiesz od czego konkretnie to osłabienie? Brak jakiejś witaminy czy jak??

Ja nie mam pojęcia skąd to się bierze. Ale gdzieś znalazłam
"Krwawienia z nosa w ciąży są zdecydowanie częstsze niż poza nią i dotyczą około 10% ciężarnych. Przyczyną jest rozszerzenie naczyń krwionośnych śluzówki nosa w ciąży a także osłabienie ściany naczyń. Jest to wynikiem zmian hormonalnych, jakie zachodzą w organizmie podczas ciąży."

Witam. Ja po wizycie. Z dzidzią ok. Dostałam skierowanie na krzywą cukrową 75g- bleee. Teraz odliczanie do następnej soboty, kiedy to zobaczę synusia w 3D.
Witam też nową mamusie.
Gratuluję wszystkich udanych wizyt.
I od razu też mówię dobranoc, bo miałam męczący dzień.

Gratuluję udanej wizyty.:-) Właśnie mi przypomniałaś że termin robienia tej krzywej ckrowej zbliża się nieubłagalnie... bleeeeeeeeee...........

Ello;)
Serdecznie dziękuję za gratulacje;)
Ewitka-U mnie też jest przeplatanka ch dz ch dz .Mnie te wszystkie testy matura zmiana szkoł i przejscie z 3-4 czeka za rok.Syn jest w 3 tech córa w 2 gimn syn w 5 pdst i córcia w 2pdst,więc ten stres mi odejdzie przed porodem;)
Co do piersi-też mam bardzooooo duże na dodatek bardzo bolą mnie sutki,wczoraj odkryłam ze leci mi juz siara:o Też tak macie?
Przytyłam 3kg, więc jest myślę oki.
Wózek hmmm..Ponieważ maluszek ur się jak bd ciepło ,rezygnujemy z wózka z gondolą,poniewaz juz na zimę nie bd potrzebna gondola ,malenstwo bd chciało na pół leżąco oglądać swiat.Podobają mi się wózki z nosidłami tzw. torbą,jest bd praktyczny a i ceny w miarę przystępne;)coś w tym stylu--->
HIT ZESTAW SKRZAT YARIS KOŁA POMPOWANE+TACKA (879405793) - Aukcje internetowe Allegro.
Pozdrawiam wszystkie mamuśki;)

Czyli według przeplatanki wychodzi Ci teraz na syna:-):-)
Mi już siara poleciała z miesiąc temu. Ostatnio się tak zastanawiałam że to może dlatego że śpię na boku i trochę przyciskam jedną pierś i to może dlatego mi z niej leci. Bo najmocniej leciało z jednej.

Ja niestety juz nic nie mam po swoich szkrabach, no moze jakaś tetra jedna by sie znalazła, wszystko zaczynam od początku;) Podobny wózek miałąm dla najmłodszej córci i też byłąm zadowolona;)

Zdec- Mi tez własnie z jednej leci,masakra.Ale z tym ze leci to jeszcze nic najgorsze ze strasznie boli mnie sutek:o Hehe tez mi tak mówią ze wg przeplatanki bd synek,ja raczej czuję sie na córcie.3 lutego sie mam nadzieje dowiem;)

Ostatnia edycja:
reklama
Dabin - witam wsród czerwcóweczek:tak:
emalia - gratuluje udanej wizyty:tak::tak:
czarna wiedźma - a ty przybędziesz na nasze spotkanie wrocławianwek? zapraszamy serdecznie:tak::tak:
Właśnie wroclawianki bo miejsce ustaliłyśmy, ale o ile pamiętam to dnia nie?? Jakies propozycje? Mi w sumie pasuje kazdy dzień oprocz wtorku godziny 14-17, bo bede miala to usg 3D. A jak Wam?
Zyczę miłego dnia wszystkim czerwcóweczkom:tak:

Do góry