reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
To spotkanie pasuje bardziej w weekend czy w tygodniu??Zapytam Emalii jak bedę u niej i wtedy do końca dogramy:)

to fajnie, dogadajcie się mi termin obojętny, chociaz chyba lepiej w tyg, bo na weekend to sa rózne plany, ale z drugiej strony nie pamiętam ile z nas pracuje, bo jak większosc to moze lepiej weekend?

to fajnie, dogadajcie się mi termin obojętny, chociaz chyba lepiej w tyg, bo na weekend to sa rózne plany, ale z drugiej strony nie pamiętam ile z nas pracuje, bo jak większosc to moze lepiej weekend?
Ok to może umówmy sie wieczorkiem na forum tak ok 20 ja przekażę Emalii i wtedy się dogadamy:)

oj mamusie produkcja postów idzie na całego chwilke mnie nie było a tu juz tyle do czytania:-)

jeszcze chcialam sie pochwalic,ze kupilam ciuszki dla malenstwa,choc plci nie znam :D w outlecie TUP TUP ,7zl body,4zl koszulki :D z ciuszkow mam wszystko juz,

super są takie zakupy, ja w pierwszej ciąży też zaczęłam zakupowe szaleństwo tak ok połowy żeby rozłożyć je trochę w czasie i na sam koniec nie zbankrutować a poza tym miałam sobie darować taką przyjemność:tak:, co kilka dni lub raz w tygodniu odwiedzałam jakies sklepy dla maluszków i oczywiście wracałam z czymś nowo upolowanym:-)

Ja mam nadzieję jutro przekonać się na 100% :-)

od kilku lekarzy i położnych słyszałam że pewność 100% to dopiero podczas porodu jak by na to nie patrzeć, sama znam przypadek pary którą przez całą ciążę przekonywano że będą mieć synka, który po porodzie okazał się być dziewczynką i co tu zrobić z wyprawką typowo chłopięcą? wydaje mi sie że najwięcej tutaj zależy od dobrego sprzętu i doświadczenia lekarza

a własnie, skoro zdec już wyszła ze szpitala, to mogłybyśmy zorganizować spotkanie czerwcowych wrocławskich mam:tak::tak: co wy na to?

fajny pomysł z takim spotkaniem, zazdroszczę, a swoją drogą kilka lat wstecz często bywałam we Wrocławiu, ten ryneczek i knajpki ehhh...

reklama
Do góry