reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Ja żadko teraz drzemski sobie robię, już przeszła moja śpiączka z I trymestru:-D moze to też dlatego,że śpię do10-11, a nie jakwcześniej 6:30:-) i nie potrzebuję popołudniowego snu

Właśnie zjadłam obiadek i chciałam poczytać co popisałyście, ale widzę że tu się nic dzisiaj nie dzieje:)

Cześć dziewczyny,

Dziękuję za trzymanie kciuków:-) Wygląda na to że wszystkie 3 egzaminy do przodu, ale jestem trochę zła na siebie bo zawaliłam trochę kolokwium, fakt że mam 3,5, ale to wszystko przez jeden mały błąd, bo za słabo opisałam sobie wzory:-( a 4,5-5 dawało zwolnienie z egzaminu i niestety teraz będę musiała do niego podejść:-:)-( Trochę mi smutno... No ale trudno...

Cześć dziewczyny,

Dziękuję za trzymanie kciuków:-) Wygląda na to że wszystkie 3 egzaminy do przodu, ale jestem trochę zła na siebie bo zawaliłam trochę kolokwium, fakt że mam 3,5, ale to wszystko przez jeden mały błąd, bo za słabo opisałam sobie wzory:-( a 4,5-5 dawało zwolnienie z egzaminu i niestety teraz będę musiała do niego podejść:-:)-( Trochę mi smutno... No ale trudno...

Egzamin też zdasz bez problemu :-) Pomyśl że gdybyś zrobiła większy błąd to miałabyś też poprawkę przed sobą, a tak tylko ten jeden :-D

Cześć dziewczyny,

Ja Cię podziwiam- po takich przejściach, nerwach takie wyniki :-) powinnaś być dumna z siebie.

Egzamin też zdasz bez problemu :-) Pomyśl że gdybyś zrobiła większy błąd to miałabyś też poprawkę przed sobą, a tak tylko ten jeden :-D
Jeżeli z tej strony na to patrzeć to masz rację:-D
Dziewczyny trochę mnie tylko niepokoi brak ruchów?
Bo czytałam że macie mocno odczuwalne, a ja prawie w ogóle...

Każda ciaża jest inna i myślę, że nie masz powodów do niepokoju, w literaturze zawsze czytałam, ze pierwsze ruchy dzicka kobieta czuje między 18 a 20 tygodniem ciąży, więc może musisz jeszcze troszkę poczekać

Ja nic nie czuje... może czasami jakieś delikatne "coś" w brzuchu ale nie wiem czy to dzidzia czy moje jelita pracują pełną gębą :-D

reklama
Ale wiecie co, kupiliśmy detektor tętna płodu. Fakt że jeszcze za dobrze nie potrafię go znaleść, ale przed chwilą szukaliśmy i słyszeliśmy jak niunia się rusza, bo kopała w brzuch a głowica jest dość czuła i było słychać w słuchawkach:-)

Do góry