reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Chyba wszystkie poszłyście podrzemać, bo taka tu cisza zapanowała:-)
Ja się właśnie obudziłam
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Ja żadko teraz drzemski sobie robię, już przeszła moja śpiączka z I trymestru moze to też dlatego,że śpię do10-11, a nie jakwcześniej 6:30:-) i nie potrzebuję popołudniowego snu
Właśnie zjadłam obiadek i chciałam poczytać co popisałyście, ale widzę że tu się nic dzisiaj nie dzieje
Właśnie zjadłam obiadek i chciałam poczytać co popisałyście, ale widzę że tu się nic dzisiaj nie dzieje
Cześć dziewczyny,
Dziękuję za trzymanie kciuków:-) Wygląda na to że wszystkie 3 egzaminy do przodu, ale jestem trochę zła na siebie bo zawaliłam trochę kolokwium, fakt że mam 3,5, ale to wszystko przez jeden mały błąd, bo za słabo opisałam sobie wzory:-( a 4,5-5 dawało zwolnienie z egzaminu i niestety teraz będę musiała do niego podejść:--( Trochę mi smutno... No ale trudno...
Dziękuję za trzymanie kciuków:-) Wygląda na to że wszystkie 3 egzaminy do przodu, ale jestem trochę zła na siebie bo zawaliłam trochę kolokwium, fakt że mam 3,5, ale to wszystko przez jeden mały błąd, bo za słabo opisałam sobie wzory:-( a 4,5-5 dawało zwolnienie z egzaminu i niestety teraz będę musiała do niego podejść:--( Trochę mi smutno... No ale trudno...
Cześć dziewczyny,
Egzamin też zdasz bez problemu :-) Pomyśl że gdybyś zrobiła większy błąd to miałabyś też poprawkę przed sobą, a tak tylko ten jeden
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Cześć dziewczyny,
Ja Cię podziwiam- po takich przejściach, nerwach takie wyniki :-) powinnaś być dumna z siebie.
Jeżeli z tej strony na to patrzeć to masz racjęEgzamin też zdasz bez problemu :-) Pomyśl że gdybyś zrobiła większy błąd to miałabyś też poprawkę przed sobą, a tak tylko ten jeden
Dziewczyny trochę mnie tylko niepokoi brak ruchów?
Bo czytałam że macie mocno odczuwalne, a ja prawie w ogóle...
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Jeżeli z tej strony na to patrzeć to masz rację
Każda ciaża jest inna i myślę, że nie masz powodów do niepokoju, w literaturze zawsze czytałam, ze pierwsze ruchy dzicka kobieta czuje między 18 a 20 tygodniem ciąży, więc może musisz jeszcze troszkę poczekać
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Jeżeli z tej strony na to patrzeć to masz rację
Ja nic nie czuje... może czasami jakieś delikatne "coś" w brzuchu ale nie wiem czy to dzidzia czy moje jelita pracują pełną gębą
reklama
Ale wiecie co, kupiliśmy detektor tętna płodu. Fakt że jeszcze za dobrze nie potrafię go znaleść, ale przed chwilą szukaliśmy i słyszeliśmy jak niunia się rusza, bo kopała w brzuch a głowica jest dość czuła i było słychać w słuchawkach:-)