reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

U mnie gin prywatnie bierze 100 zł z tym że USG już jest wliczone. Z tymi prywatnymi wizytami też jest tak że nie wiesz czy każe przyjść za dwa tygodnie bo coś jest nie tak czy tylko dlatego żeby dostać kolejną stówę. Będę się musiała z facetem zastanowić nad tym. Chociaż on pewnie powie żebym chodziła do obu, że finansowo damy radę. Ja za to jestem większa realistką i materialistką chyba każdą złotówkę dwa razy obejrzę zanim wydam :) :)

Teraz pytanie z innej beczki rozglądałyście się już za ciuchami dla ciężarówek ( sorki jeśli kogoś to określenie obraża, ale mi się podoba :) ) u mnie dopiero 6-7 tydzień ale brzuch mam cały czas wzdęty do tego stopnia że moje spodnie zrobiły się na mnie ciasnawe :) :) a nie chce żeby brzuch tzn. "inkubator" :) był obciśnięty. Właśnie przeglądam strony internetowe bo to pewnie i tak taniej niż w sklepie zwykłym. Może któraś z Was już coś wypatrzyła lub może polecić??

reklama
Teraz pytanie z innej beczki rozglądałyście się już za ciuchami dla ciężarówek ( sorki jeśli kogoś to określenie obraża, ale mi się podoba :) ) u mnie dopiero 6-7 tydzień ale brzuch mam cały czas wzdęty do tego stopnia że moje spodnie zrobiły się na mnie ciasnawe :) :) a nie chce żeby brzuch tzn. "inkubator" :) był obciśnięty. Właśnie przeglądam strony internetowe bo to pewnie i tak taniej niż w sklepie zwykłym. Może któraś z Was już coś wypatrzyła lub może polecić??

Z tego co mi wiadomo to w H&M są bardzo fajne ciążowe ciuszki i dość tanie w porównianiu z Belly, Bemum, Nivena itp.
I całkiem fajnie mogą się sprawdzić nawet po ciąży.;-);-)

Ja jestem krawcową więc raczej sama sobie poradzę hihi:tak::-DCiuchy ciążowe to kolejna rzecz na której ktoś się dorabia...ich ceny są często przerażające!!!:szok:

U mnie gin prywatnie bierze 100 zł z tym że USG już jest wliczone. Z tymi prywatnymi wizytami też jest tak że nie wiesz czy każe przyjść za dwa tygodnie bo coś jest nie tak czy tylko dlatego żeby dostać kolejną stówę. Będę się musiała z facetem zastanowić nad tym. Chociaż on pewnie powie żebym chodziła do obu, że finansowo damy radę. Ja za to jestem większa realistką i materialistką chyba każdą złotówkę dwa razy obejrzę zanim wydam :) :)

Ja też mam taki brzuchol niby nic, a dopiąć się jeansy nie chcą ;-) i moje piersi od wczoraj zaczynają być bolesne cały dzień, a wcześniej to tylko wieczorami.

Witajcie Kobietki!!!
Ale naprodukowałyście:szok::szok:, przekroczyłyśmy setną strone:-)

Gosia*** - wspólczuje tego dentysty:-(
AniaCh83 - piękny pezencik na pierwszą miesięcznice:)
tuchna - wow, życzę wspaniałej pogody ślubnej no i udanego weselicha!!
Kasiek1983 - witamy, dla pewności zrób sobie bętę, da ci 100% pewności
teresalucyna - witaj i mam nadzieję, że wszystko się ułoży!
mama mikołaja - twoja fasolka też będzie pewnie już taka duża:tak::tak:

meg82 - to czekamy na jutrzejszą relację po lekarzu!
karina78 - witaj:-)
Vanilka - kwas foliowy łykam od roku.
zdec - ja byłam w 4 tygdoniu było widać tylko malutką kropeczke, w 6 tygodniu fasolka byla juz widoczna i miala 6 mm, a wczoraj tj w 8 tygodniu miala już prawie 2 cm!
Ja wczoraj skończyłam 27 lat:-)Za swoja wizytę płace 150zl z usg.

Uff dobrnęłam do końca:)) dużo nas jest!:-)

reklama
zdec ale mi narobiłaś ochotę na frytki :) wielkie dzięki :) :)
:laugh2::laugh2::laugh2:
Bo tak siedzę w domu i mi się strasznie nudzi to zaczęłam zamrażarkę oglądać i znalazłam frytki:laugh2::laugh2:

A wy jak tam?
Planujecie jakieś zwolnienie w ciąży?
Bo ja się poważnie zastanawiam czy nie pójść na zwolnienie od początku, tak na wszelki wypadek.:-p:-p

Do góry