reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Cześć dziewczyny!
Gratuluje tym co po wizytach - dobrze czytać pozytywne informacje :-)
kreatorka - dobrze, że niegroźne to krwawienie, ale co się zdenerwowałaś to Twoje:no: oby się nie powtarzało :blink:
scorpioniczkaa - teraz robiłaś cukier po obciążeniu 50g czy 75g?

Co do witaminek to ja łykam Feminatal ale zwykły, chyba wszystkie typy witaminek są takie duże i trudne do łykania :wściekła/y:niby wyniki mam dobre i nie ma specjalnie potrzeby - ale wole być pewna, że maleństwo dostaje to co trzeba.

Na swoich teściów dla odmiany nie mogę złego słowa powiedzieć:-) teściowa nieraz bardziej broni mojej strony niż męża i daje mu po głowie jak się nie zachowuje jak gentleman;-) pytanie co by było, jakbyśmy musieli mieszkać razem...brrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pewnie szybko by się miłość skończyła;-)

Cieszcie się dziewczyny, że jeszcze nie macie siary - nic przyjemnego taka mokra plama na koszulce:zawstydzona/y: przeważnie pojawia się później, nawet czasem dopiero w okolicach porodu

Ja dzisiaj spędziłam bardzo mile przedpołudnie - byłam w odwiedzinach u koleżanki, która ma półrocznego synka. Taki słodziak, że hoho, a jak flirtował;-) jeszcze niecałe 6 miesięcy i my będziemy miały takie maluszki:tak:

reklama
jestem juz po wizycie
wszystko jest super
hemoglobina, mocz, cisnienie, szyjka...
wszystko jak trzeba
Maluch ma 11,4 cm dlugosci i slodko siedzi sobie skulony
prawdopodobnie miedzy nozkami wystawal maly penisek:-)
nie powiedzial na 100% ale prawdopodobnie
potwierdzi sie za 4 tyg

Klementinka - no to gratulacje z posiadania syneczka :-D i tego, ze jest zdrowy, bo to najważniejsze :tak:

Po przeczytaniu dobrych wiadomości mogę się grzecznie położyć i poczytać :-D Nie będę już kompa włączać, więc dobrej nocki życzę wam i maluszkom w naszych brzuszkach :-D

mam nadzieje,ze tym razem uda mi się dodać posta, mam dzisiaj problemy z laptopem, coś mi synek przy nim zmajstrował :wściekła/y: i cały czas mi się albo internet rozłącza albo resetuje się komputer, jutro przyjdzie mój brat informatyk i coś zadziała :-)
napiszę tylko,ze gratuluje udanych wizyt, bo tyle udało mi się doczytać,wiem też,ze któraś miała przygodę z krwawieniem-współczuje ja tez bym się strachu najadła
do jutra, dobranoc

Ja już mówię dobranoc i powoli idę spać. Jutro zaczynam 20 tydzień a nadal nie czuje, żeby maluszek mnie kopał :-(

Mam nadzieję, że wszystko jest w porządku.

Buziaki dziewczynki i do jutra :zawstydzona/y:

reklama
oj dziewczyny zaszalałyście nie nadrobie dziś zaległości bo padam na twarz, mam nadzieje że wszystko u was w porządku.
Niedawno wróciłam od lekarza więc się melduje że wszystko w porzadku, płeć nie ustalona jeszcze, ale dzidzius machał do mamusi rączką:happy2: kochany:happy2:
ginka przepisała mi magnez, luteinę i gynalgin bo mam liczne bakterie w moczu, przytyłam od początku ciąży aż 1 kg:szok: wciskała mi L-4 ale nie wziełam, pracoholik ze mnie :-D
dobranoc kochane;-)

Do góry