reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Mięsko mielone, pieczarki, ciebulka, czerwona fasolka z puszki, papryka konserwowa. Wszystko smażę (mięsko osobno) i doprawiem przecierem pomidorowym i oczywiscie przyprawy (ja robię tak na ostro).
A naleśniki to standardowo. Penwie są rożne przepisy ale ja kiedys znalazłam taki i naprwadę są smaczne:-)

U mie w Toruniu jest aerobik i to 5 min od domku więc chce się zapisać

Dziękuję bardzo, może i ja dzisiaj taki obiadek zasrewuję:)

reklama
gosiagro fajnie z tym rogalem:-) Śmieszny ten Twój mąż, powiem to mojemu to też może zainteresuje się kupnem tego rogala.

Niestety nie wiadomo skąd było krwawienie i pewnie nie będzie już nigdy wiadomo.
Dziewczyny mam pytanie z zupełnie innej beczki: Czy któreś z was już poleciała siara? Bo znowu mnie strasznie szybko dopadła, a przecież dopiero 17tydzień.
Zdec - najważniejsze, ze jest wszystko w porządku
mnie tak mało poleciało jakoś tydzień temu po raz pierwszy - teraz nie leci, ale w weekend też miałąm ślady na biustonoszu:tak:
No i mi się już nudzi w domu...Zaraz ide robić obiadek ( pierś z kruczka z ziemniakami i jakąś pyszną suróweczką:) A na kolacje zrobię pizzę:)) a co tam będę się tuczyć:)
u nas wczoraj była pizza - chodziła za mna juz od tygodnia;-)
andziaS - gratuluje dobrych wieści, najlepsza to chyba, że torbiel się wchłonęła, ja tez mialam lekki stan zapalny i bralam globulki przez 5 dni, mam nadzieje, że juz jest ok, zobaczymy w srode mam wizyte
Gosiagro - powodzenia na wizycie - rzeczywiscie torbielą się martwiłam bo długo się wchłaniała - w sumie niedługo połowa ciąży i musiałabym odstawić duphaston i groziło wycinanie tej torbieli - grunt, ze jej nie ma:tak:
Ja dziś robię naleśniki po meksykańsku- odkąd jestem na zwolnieniu to sobie dogadzam kulinarnie.
Dorotka - niestety o aerobiku nie myślałam
te naleśniki po meksykańsku to jak tortilla? No i powodzenia na wizycie:tak:

miłego dnia dla wszystkich

Cześć dziewczyny! Przepraszam że ostatnio rzadko sie odzywam ale mam teraz duzo pracy, staram sie czytac co piszecie na bieżąco.

zdec ciesze się ze u Ciebie juz lepiej!

dorotka28de jesteś nowa na naszym forum? nie widziałam cie tu wcześniej albo cos przegapiłam :baffled: tak czy tak witam cię :-) A skąd jestes?

Też czekam na swojego rogala i pewnie jeszcze poczekam, ciekawe jak mi sie bedzie z nim spało :-)
Ja dzis na śniadanko zjadłam 3 parówki, jakos ostatnio mnie naszło ale teraz jak piszecie o naleśnikach chętni bym zjadła takie z serem tylko niestety nie wychodzą mi nidgy, przyklejają się do patelni i zazwyczaj zjada je pies a nie my :-(

witam dziewczyny

dzisiaj mam wizyte po poludniu i oczywiscie juz w nocy spac nie moglam
ma ktos jeszcze dzisiaj?
wyglada na to ze ide sama:-(
Witacjcie,

dzisiejsza noc upłynęła mi pod znakiem "ujarzmiania" rogala, jest strasznie duzy:szok:, zajmuje mi pól łożka:)) no moze przesadziłam, nie mogłam znaleźć dobrej pozycji na dłuzszy czas, ale mam nadziję, że mi posłuży:tak: i sie z nim dogadam:cool2:

oj moje pierwsze noce z rogalem tez byly ciezkie, nie wiedzialam jak go ulozyc, bo tak wzdloz ciala bylo mi nie wygodnie
w koncu wzielam go miedzy nogi a konce pod brzuch i plecy i jest ok
moze tez opiszcie jak go ukladacie, jakies rady?
U mie w Toruniu jest aerobik i to 5 min od domku więc chce się zapisać
jak jest dla ciezarnych to chyba ok, chociaz o aerobiku nie slyszalam
moze idz najpierw na probna godzine to sie przekonasz czy to dla Ciebie

Cześć dziewczyny! Przepraszam że ostatnio rzadko sie odzywam ale mam teraz duzo pracy, staram sie czytac co piszecie na bieżąco.

dorotka28de jesteś nowa na naszym forum? nie widziałam cie tu wcześniej albo cos przegapiłam :baffled: tak czy tak witam cię :-) A skąd jestes?

Nie jestem nowa na forum ale nie za czesto się oddzywałam a od nowego roku dopiero dzisiaj więc pewnie dlatego, jest tyle osób i tyle piszecie że nic dziewnego że nie da się wszytskich spamiętac

hej kochane
Melduję, że mamy się dobrze...Będę do Was zagladała...ale mąż wrócił do domciu i trzeba się troszku poopiekować:) więc moja aktywność na forum się zmniejszy:-D Buziaki kochane

reklama
oj moje pierwsze noce z rogalem tez byly ciezkie, nie wiedzialam jak go ulozyc, bo tak wzdloz ciala bylo mi nie wygodnie
w koncu wzielam go miedzy nogi a konce pod brzuch i plecy i jest ok
moze tez opiszcie jak go ukladacie, jakies rady?

ja probowałam dzisiaj go ulożyc w takiej pozycji, ale jakoś długo nie wytrzymalam:-(, ale potrenuje i po kilkju dniach powinno być dobrze;-)

rogalj.jpg

Zrodło zdjecia: Fotele, pufy, meble wypoczynkowe, młodzieżowe, meble dla dzieci - meble sklep

Do góry