reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witacjcie,

dzisiejsza noc upłynęła mi pod znakiem "ujarzmiania" rogala, jest strasznie duzy:szok:, zajmuje mi pól łożka:)) no moze przesadziłam, nie mogłam znaleźć dobrej pozycji na dłuzszy czas, ale mam nadziję, że mi posłuży:tak: i sie z nim dogadam:cool2:

no tak u mnie wygladaly dwie pierwsze noce z rogalem nie mogalm znalezc sobie miejsca znim jakos jest taki wielki ale juz go ujrzmiłam hi hi:-D:-D:-D:-D

reklama
no tak u mnie wygladaly dwie pierwsze noce z rogalem nie mogalm znalezc sobie miejsca znim jakos jest taki wielki ale juz go ujrzmiłam hi hi:-D:-D:-D:-D

no własnie weszlam do drugiego pokoju a tu widzę, że mój M. juz sobie z niego użytek robi:-D, i uważa ze to super podpórka pod głowę przy ogladaniu telewizji, ciekawe komu bardziej posłuży:dry:

no własnie weszlam do drugiego pokoju a tu widzę, że mój M. juz sobie z niego użytek robi:-D, i uważa ze to super podpórka pod głowę przy ogladaniu telewizji, ciekawe komu bardziej posłuży:dry:
no moj caly pierwszy dzien od rana jak tylko przyszedł tez ogladal na nim telewizje i mówi ze wygodny he he:tak::tak::tak:ale na noc mu zabrałam i si enie wyspałam hihi:-D:-D:-D

oki ja zmykam do kuchni cos przekasic bo glodna jestem zycze Wam miłego dnia buzka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie szybciutko, uciekam zaraz na zakupy, ale nie mozna oczywiscie zaczac dnia bez przywitania sie na forum :-D

gosiagro hihi moj maz tez w fotelu z rogalem lubi siedziec, niech sobie pouzywa a co tam :-)
andzia s bardzo sie ciesze ze wszystko juz dobrze i ze lozysko sie tez przemiescilo, to przodujace podobno moze przysporzyc stresu..:tak:

oj widze ze dzis same pysznosci u was na obiad, ja bede piekla placek z owocami musze tylko wymyslic czy gruszki, jablka czy mrozone truskawki :confused:;-)

Cześć dziewczyny :-)

Dawno się nie oddzywałam ale mino tego że już prawie od miesiąca jestem na zwolnieniu to jakoś na nic nie mam czasu. Po nowym roku wybralismy się z mężem na kilka dni w góry (takie wcześniejsze wakacje bo w lato raczej z maluszkiem nie da rady :-) ).

Próbowałam was nadrobić ale nie dam rady:-(
Wszystkim gratujuję pomyslich wizyt, ciesze się żę z maleństwami wszytsko dobrze.

Zdec - doczytałam że jesteś obecnie w szpitalu. Mam nadzieję że po jutrzejszym USG wyjdziesz szczęsliwa, spokojna i weekendzik spędzisz już z mężulkiem w domku.

Ja mam termin na 25 czerwca więc jest to mój 17 tydzień ale juz od tygodnia czułam takie bulgotki w brzuszku a dwa dni temu poczułam 3 kopniaczki (zastanawiam sie czy to napewno to bo wydaje mi się że troszkę za wcześnie zwłaszca że to piewsze dziecko, ale może dlatego że jeste bardzo szczupła).

Jutro mam wizytę z USG- juz się nie mogedoczekac :-)

Ja dziś robię naleśniki po meksykańsku- odkąd jestem na zwolnieniu to sobie dogadzam kulinarnie.

A jesli chodzi o teściów to mam tylko teściową z którą mieszkaliśmy tylko miesiąc jak remontowaliśmy swoje mieszkanie (to był koszmar- naszczeście to był tylko miesiąc). Mamy małe mieszkanko (40 m2) ale najważniesze że swoje i nie musimy z nią mieszkać

Ale się rozpisałam.... więc juz kończę.
Miłego dzionka

Czy ktoś chodzi na aerobik dla kobiet w ciąży bo zastanawiam sie czy sie zapisać ???

Jutro mam wizytę z USG- juz się nie mogedoczekac :-)

Ja dziś robię naleśniki po meksykańsku- odkąd jestem na zwolnieniu to sobie dogadzam kulinarnie.

Czy ktoś chodzi na aerobik dla kobiet w ciąży bo zastanawiam sie czy sie zapisać ???

powodzenia na wizycie:-)

podziel się z kolezankami jak te naleśniki się robi, bo nazwa ciekawa
Niestety w takie mieścinie jak Świnoujście nie ma aerobiku dla cieżarnych :( a chętniebym skorzystała

reklama
powodzenia na wizycie:-)

podziel się z kolezankami jak te naleśniki się robi, bo nazwa ciekawa
Niestety w takie mieścinie jak Świnoujście nie ma aerobiku dla cieżarnych :( a chętniebym skorzystała

Mięsko mielone, pieczarki, ciebulka, czerwona fasolka z puszki, papryka konserwowa. Wszystko smażę (mięsko osobno) i doprawiem przecierem pomidorowym i oczywiscie przyprawy (ja robię tak na ostro).
A naleśniki to standardowo. Penwie są rożne przepisy ale ja kiedys znalazłam taki i naprwadę są smaczne:-)

U mie w Toruniu jest aerobik i to 5 min od domku więc chce się zapisać

Do góry