zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny a co Was tak na żale na teściów wzięło he he żeście weszły na temat bez końca ;p
faktycznie temat rzeka nie do wyczerpania:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a co Was tak na żale na teściów wzięło he he żeście weszły na temat bez końca ;p
Ja swojej też nie toleruje, ale też musze jeszcze z nią mieszkać....i też ubolewam że dziecko będzie miało taką babcie...On potrafi się obrazić na własne dziecko i nie odzywać się do niego tygodniami (jak dzieci były małe to też tak robiła) ja sobie nie wyobrażam nie odzywac się do własnego dziecka, u mnie w domu było inaczej.
studnia bez dna temat teściówfaktycznie temat rzeka nie do wyczerpania:-)
paula24211 moj tesc nawet po sobie szklanki nie umyje,ubrania czyste mu tesciowa daje,twierdzi on ze kobiety sa od sprzatania...a skoro tesciowa mu na to pozwalala to sie nauczyl tak.
widzisz jak to dobrze że ktoś na forum napisze co robi na obiad ja to chyba zrobię z białej kapustki z marcheweczką jabłuszkiem i właśnie nie wiem czy robic z majonezem czy z kwaskiem cytrynowym solą cukrem i olejem...Ale chyba wybiore tę drugą bo coś pikantnego mi się zachciało A ziemniaczki może zrobimy opiekane??oooo super
no ja wczoraj robilam rosołek a dzisiaj napewno ziemniaczki tylko mysle z czym narobilas mi ochoty na ta piers i do tego chyba zrobie jeszcze surówke z pekinskiej marcheweczki i jabłuszkai bedzie pycha
widzisz jak to dobrze że ktoś na forum napisze co robi na obiad ja to chyba zrobię z białej kapustki z marcheweczką jabłuszkiem i właśnie nie wiem czy robic z majonezem czy z kwaskiem cytrynowym solą cukrem i olejem...Ale chyba wybiore tę drugą bo coś pikantnego mi się zachciało A ziemniaczki może zrobimy opiekane??
Czekam na odpowiedź na mojego maila.:-(
Czuję się dobrze i zastanawiam się po co oni mnie tu właściwie trzymają, czy są jakieś zasady od którego dnia w szpitalu płaci im NFZ jakieś wyższe stawki. Bo pamiętam że kiedyś była jakaś taka afera i może o to chodzi....
Niestety nie wiadomo skąd było krwawienie i pewnie nie będzie już nigdy wiadomo.
Dziewczyny mam pytanie z zupełnie innej beczki: Czy któreś z was już poleciała siara? Bo znowu mnie strasznie szybko dopadła, a przecież dopiero 17tydzień.