reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2009

reklama
A proszę bardzo z wczoraj :-)

DSC07722.jpg

Witam

Martusia ale Alanek urósł nie moge sie napatrzeć. Napisz co tam u Was słychać

Zielona gratuluję córci :)
Teraz to masz wesoło co ;)

U nas wszystko dobrze,dzieci rosną całe i zdrowe no i gadatliwe i uśmiechnięte :-D:-) Mieszkamy cały czas w irlandii pn, nic się nie zmieniło, dobrze nam tu.
Sandrusia w czerwcu skończyła pierwsza klasę, moja pilna uczennica przyniosła świadectwo z samymi wspaniałymi ocenami:tak::-D strasznie dumna jestem :-)
Alanek czasami sie buntuje i wrzeszczy a czasami jest grzeczniutki jak aniołek :-) duży chłopczyk juz z niego siusia do kibelka, pieluszki uzywamy tylko na noc, ale ui ta kwstaje z sucha, smoka nie ma już od dawna. Taki malutki byl niedawno, urósł mi strasznie szybko.
Ja dalej w domu z dziecmi jestem, nie szukam pracy bo dajemy rade z męża wypłaty.
I tak nam leci dzień za dniem ;)

Tricolor gratuluję córeczki, zaglądaj zaglądaj bo fajnie poczytać co u Was :tak:
No i będę trzymała kciuki w październiku :)

Oli.B Tobie również gratuluję synusia :-D
No i oczywiście w poniedziałek trzymam mocno kciuki :tak:
Daj znać jak wrócicie do domku jak było ;-)

Słodziaka masz w domku :tak::-D

Dziewczyny czekam na kolejne foteczki Waszych maluchów

Pozdrawiam

tricolor super wiadomość, mówisz że do 3 razy sztuka ? :-D Gratulacje

ja w poniedziałek zostaję mamą Filipa

O jak fajnie.

Tricolor Tobie również gratuluję córeczki.

Martusia super że Sandrusia tak się dobrze uczy.

Dziewczyny wstawie fotki na zamknięty ok?

Piter jeszcze nie mówi tzn. po chińsku gada i tylko co rozumiem to jak mówi nie ma, wtedy rozkłada rączki i mówi ma.
Niestety nie mówi mama, tata. Piter to diabel wciielony, histerii dostaje jak cos nie po jego mysli idzie.
Alusia grzeczniutka tylko kiedy jestem w poblizu i najlepiej jej na rączkach.

U mnie Piotrek już składa zdania pomału i bardzo dużo mówi, co dzień jakieś nowe. Dziś np powiedział "Mama dola (loda) poszę (proszę)'" :-D. Za to wali w pieluchy równo i ni cholery nie chce nocnika ani na kibelku usiąść :eek:.

Po za tym wózek wróg i ucieka w sklepie, a jak coś jest nie po jego myśli to się denerwuje i rzuca wszystkim czym popadnie. :wściekła/y: Samochody wszystkie nadają się do śmieci. ooo i taki z niego buntownik

Oli mojego tez nocnik parzy w pupę i tez rzuca czy popadnie. Wózek uwielbia, ale jak go cos zaciekawi to zaraz zwiewa z wózka. Za to samochody uwielbia i zawsze wszedzie ze soba nosi audi TT hehehe

Oli mojego tez nocnik parzy w pupę i tez rzuca czy popadnie. Wózek uwielbia, ale jak go cos zaciekawi to zaraz zwiewa z wózka. Za to samochody uwielbia i zawsze wszedzie ze soba nosi audi TT hehehe

no widzisz Piotrusie, cholera :-D, u mnie teraz jest druga jeszcze fascynacja Lego Duplo, kolejki więc samochody trochę spadły oczko niżej ;-)

A byliście na tym bilansie 2 latków?? Ja zgubiłam książeczkę zdrowia przy przeprowadzce i teraz nie chcą go badać ani szczepić bez książeczki :eek: A nikt nie wie gdzie wyrobić drugą

reklama
Oli byliśmy i dostał histerii nie dało sie go zbadac o nic zapytac, musiałam go wyprowadzic z gabinetu, no i babka przeprowadziła jakis test. Pytała sie o różne rzeczy i miałam odpowiadać tak lub nie i wyszło ze ma jakieś zaburzenia, wiec dostalismy skierowanie do psychiatry. mi sie wydaje że on po prostu jest bardzo wrażliwym dzieckiem i nie lubi tłumu ludzi, hałasów, nowości, lubi mieć ustalony porzadek dnia.

Do góry